Bodylotion – body butter. När det kommer till kroppsvård rekommenderar jag ALLA mina vänner att testa den här duon. Weledas klassiska Skin Food salva, fast i två halvnya skepnader.

 

Skin Food Body Lotion – en ultimat bodylotion som har en frisk doft av bland annat citrongräs, och som är lätt men ändå vårdande. Absorberas bra, återfuktar förträffligt. Tycker den är passande året om, men extra bra på sommaren och passar perfekt också som after sun. Hela familjen kan dessutom använda den. Denna hudlotion kommer alltid finnas i mitt hem!

Skin Food Body Butter – en lite kraftigare sak som kanske passar bättre på vinterhalvåret. Ett ljuvligt bodybutter med samma fina doft, med fastare konsistens och med riktigt bra mjukgörande förmåga. Älskar. Det är som en varm kram, och effekten på huden är fantastisk. Gillar dessutom glasburken. (Alltså, kolla in recensionerna på denna goding!)

 

Tycker att Weleda är typ världsmästare på ekologisk kroppsvård, har en sympatisk prisklass, generösa dofter och riktigt bra effekt. Och jag vet också hur hårt de arbetar med att hitta hållbara råvaror – de är också världens mest hållbara skönhetsföretag.

LÄS MER: Kolla in mina 36 favoriter från Weleda! 

Bästa ekologiska produkter från Weleda – mina 36 favoriter