Naturliga läppglans. Amerikanska märket Hynt Beauty gör riktigt läckra grejer. Mina favoriter än så länge är:

Nocturne MascaraHÖGSTA BETYG! Läs här.

Duet Perfecting ConcealerHÖGSTA BETYG! Läs här.

Här är sex olika nyanser av läppglanset Libre Luxurious Lip Gloss som är deras läppglans som kommer i klassisk hylsa med svampapplikator. Fem av dessa nyanser är skimriga, och den ena är utan skimmer. Generellt är de supersköna på läpparna, är inte obehagligt klibbiga utan mer mjuka i känslan.

hynt swatches

Från vänster: Burgundy Cherry, Copper Glow, Satin Nude, Pearly Rose Pink, Une Femme Mauve och Radiant Plum.

Alla dessa känns vårdande på läpparna och stramar inte och känns heller inte uttorkande och har bra hållbarhet – alltså suddas de inte bort från läpparna efter en kopp kaffe. Skimret är pärlemoliknande och jag gillar också att själva glosset inte är alltför glansigt och klibbigt utan mer ger fin lyster och mjukhet till läpparna. De är lite olika när det gäller pigmenten, har försökt att beskriva dem nedan:

hynt_swatches

Burgundy Cherry – Utan skimmer, lite mindre klibbig än de andra och har en mörk varm, brunröd nyans. Inte fullt pigmenterad, utan delvis genomskinlig och riktigt trevlig på läpparna. Lite annorlunda läppglans som är riktigt trevlig om du inte är sugen på läppstift, men ändå vill ha färg på läpparna.

Copper Glow – Skimrande, varm roströd färg. Är lite mer pigmenterad än de andra och ger alltså mycket färg. Inte riktigt min färg, men otroligt snygg. (Denna har vi inte själva men jag länkar till en annan webbshop som har just denna nyans.)

Satin Nude – Färgen går åt aprikos/bronzig som ni ser och har rikligt med pigment och bra med skimmer. Nyansen är lite för varm för mig men jag gissar att den är väldigt användbar och ett perfekt gloss om man vill ha glow på läpparna men inte gillar för mycket färg.

Pearly Rose Pink – Den här är ganska lik Satin Nude, men den är mer rosa. Skulle säga att det är en ganska klassiska gammelrosa färg som har bra pigment och bra skimmer. Ger också bra glow och lite metallic sheen till läpparna och man ser dessutom små glitterpartiklar på läpparna, så detta passar bra till fest.

Une Femme Mauve – Min favorit! Varför? Den är minst pigmenterad, mest genomskinlig och ger läpparna en snygg rosa hint på läpparna. Ger också lagom med glans, lagom med skimmer och nyansen är perfekt – my lips but better! I hylsan ser den ut som en stark rosa färg, men tack vare att den är så genomskinlig så blir den inte så stark på läpparna. Den här använder jag typ dagligen!

Radiant Plum – Härlig lila-rosa färg som också har mycket pigment och skimmer. En riktig festfärg! Men inget jag skulle våga bära, tyvärr.

hynt beauty libre lipgloss

Från vänster: Radiant Plum, Une Femme Mauve, Pearly Rose Pink, Satin Nude, Copper Glow och Burgundy Cherry.

 

Summering: Otroligt mjuka, sköna och härliga läppglans i praktiska hylsor med smarta applikatorer. Pearly Rose Pink, Copper Glow, Radiant Plum och Satin Nude har mycket pigment och mycket skimmer, medan Une Femme mauve är mer genomskinlig, liksom Burgundy Sherry som dessutom är fritt från skimmer. Bra hållbarhet (suddas inte bort från läpparna av en lunch) och inga klibbiga och uttorkande känslor på mina läppar. Vågade nyanser för den som vill festa till det, men vill man ha en naturlig läpp fast med liiite färg och liiite skimmer är det Une Femme Mauve som gäller!

 

English: I love these lip glosses from American brand Hynt Beauty. I’ll never use some of them again because I’m a coward when it comes to lip color, but they are sooo soft and nice on the lips. Will never leave home without Une Femme Mauve, a semi-sheer gloss with the least pigments for the most natural lip.