Ekologisk mascara. Amerikanska Hynt Beauty gör några av eko-världens mest älskade produkter just nu; concealer, mascara och ögonbrynsfärg. Jag har redan fallit för concealern – läs min recension här – och jag är verkligen förtjust i den här mascaran också!

 

Hynt Beauty, Nocturne Mascara, 240 kronor. Kommer i en snygg svart hylsa som är ganska lång, får precis plats i min lilla sminkväska. (Jag har sett andra märken som har samma förpackning.) Själva borsten är inte överdrivet lång eller stor när det kommer till borststråna. Lite torrare formula som är typ doftfri, även om jag anar en metallisk doft och kanske även lavendel och rosmarin, ytterst lite doftsatt.

Ett drag med denna svärtar fransarna direkt och ger både volym och längd utan problem. Det är enkelt att borsta på ett par lager till och få till riktigt långa och snygga fransar. Släpper inget alls under dagen, kladdar inte vid applicering och ställer heller inte till det med att torka för sakta (jag brukar ha problem med att det kladdar uppåt, på övre ögonlocket. Väldigt lätt att använda, och ger snabbt ett snyggt resultat. En ny favorit helt klart och tillhör topp 3 av alla mascaror jag har testat. Betyg: 5. 

hynt beauty mascara

 

Läs mer: 

• Hannahs favoriter från 2017 – bästa ekologiska smink. 

 

English: I’m so glad I have found a new organic mascara that works like a charm! Comes from American brand Hynt Beauty and gives full, long lashes without any hassle!