Ekologiskt resekit. När det är resdags för mig inventerar jag alltid bland mina små reseförpackningar och minisar. Små förpackningar för resor är perfekt när man inte vill släpa med för mycket eller inte vill checka in några väskor på flyget.

bruns_minisar

SCHAMPO & BALSAM. Svenska företaget Bruns har alla sina olika varianter av schampo och balsam i smidiga reseförpackningar. Hur söta?! De innehåller 50 ml och räcker länge (om man inte tvättar håret varje dag så klart.) Finns här. 

mini_eko förpackning

Less Is More från Österrike, amerikanska Yarok och John Masters Organics från USA har också massa fina reseförpackningar av hårvårdsprodukter. Notera tex det lilla torrschampot från Yarok! Kolla in hela vårt sortiment av testers och resestorlek här.

eko_resekit

KROPPSVÅRD. Svenska Care of Gerd gör riktigt bra kroppsvård med härligt doftande duschkrämer och även bodylotions. Tycker också att Weledas minisar alltid är grymma att ha med på resan. Duschkrämen funkar utmärkt som handtvål när man saknar det, den lilla deon får plats i träningsväskan och den lilla handkrämen är perfekt att ha i handväskan.

Schmidt’s deo erbjuder också små resestorlekar på sina stickdeos, så himla smart! Och svenska Deolicious har också en mindre burk om 15 ml om man inte vill släpa på den större. Finns här. 

mini_ansikte

ANSIKTE. Att investera i ett test-kit är bra om man vill testa en ny serie eller ett nytt märke. Dessutom passar det ju utmärkt att ta med på resan. Neal’s Yard Remedies har fler olika varianter, och Juice Beauty likaså som har smarta kit med sin hudvård. Maria Åkerberg har också mindre förpackningar av sina populära ansiktsprodukter som olja, kräm och balm.

Så här stort utbud inom ekologiska reseförpackningar och testers fanns inte för bara några år sen – så himla glad att man kan resa numera utan krångel!

Kolla in vår kategori med tester och resestorlekar här. >>>

English: Love traveling and I always bring small travel kits with me – of course all natural and organic.