Detta är en flytande foundation från det franska budgetmärket Une Beauty. Tycker ju inte riktigt att produkten lever upp till epitetet foundation, tycker mer det är som en färgad dagcreme. I deras sortiment finns även en Healthy Glow Enhancer som är en färgad dagcreme, undrar just hur de skiljer sig. Jag köpte min på Green Skin i Köpenhamn men Une köper du numera på Åhléns.

Denna är 98% naturlig och innehåller ekologiska ingredienser som är certifierade enligt ECOCERT.

  • Vad: Une Beauty, Skin-Glow Foundation, 30 ml, ca 150 kronor. 
  • + Lätt konsistens, lätt att arbeta med och den känns behaglig på huden, om ens alls. Med en ansiktsolja under är det lätt att applicera den och den ger initialt en något jämnare hudton. Doftar fräscht men ändå väldigt diskret. Ger ett ganska fint och naturlig glow – jag tycker inte om när det blir too much skimmer. Huden ser fräsch och hälsosam ut. Tänker att denna kanske funkar bättre i sommar när man snabbt vill ha lite lyster. Trevlig och snygg förpackning.
  • – Täckningen är ganska dålig, visst jämnar den ut hudtonen en aning, men inte tillräckligt. Man blir först väldigt blank, så man måste dämpa med puder. Hållbarheten är inte heller så bra, på eftermiddagen syns det inga spår av något glow och knappt någon foundation heller. Vårdar inte huden särskilt bra, snarare får jag torra fläckar i huden.
  • Betyg: 3,5
English: This foundation från French brand Une Beauty gives a nice glow to the skin, but it fades quite quickly and gives poor coverage.