Ekologisk duschkräm. Om ni tvekar och inte vet vilken typ av ekologisk duschcreme ni vill ha – välj en från Weleda. Jag har aldrig haft en dålig duschupplevelse med dessa duschcremer. De är dryga, sköna i konsistensen och doftar mycket gott. Detta är den perfekta produkten att starta med när man ska gå över till ekologisk hudvård, eftersom man märker av en positiv effekt direkt – hej då torr hud!

Från vänster:

Weleda, Pomegranate Creamy Body Wash – doftar friskt av granatäpple, är mjuk och skön i konsistensen och löddrar lite lagom. Ger rent utan att torka ut huden.

Weleda, Citrus Creamy Body Wash – doftar friskare än ovan och av citrus – min favorit! Samma mjuka och krämiga konsistens och den här uppiggande dofter ger en uppfriskande upplevelse i duschen – man vaknar direkt!

Weleda, Sea Buckthorn Creamy Body Wash – ännu en fräsch doft, men havtornsdoften har också en värme som gör att denna passar extra bra när man är trött och frusen. Har samma krämighet och samma mjuka effekt på huden som de andra två.