Ekologisk makeup. Detta är Rms Beautys bästsäljare Living Luminizer som har en stor fanbase över hela världen. Me included 😉

Vad är det? 

– En highlighter i krämform i en snygg liten glasburk. Innehåller ricinolja, kokosolja, bivax, rosmarinextrakt, titandioxid (CI77891) och mica (CI77019). Är ljus, genomskinlig i färgen med små, knappt synliga snygga skimmerpartiklar i sig.

Hur använder man Living Luminizer? 

– Jag brukar använda den på 2 sätt:

1. Som en ren highlighter. Jag duttar alltså den på området strax under ögonbrynet, på näsryggen kanske, innerst i ögonvrån, kanske lite högst upp på kindbenet och lite på nyckelbenen om jag skulle visa upp dem 🙂 Man kan också använda highlighters på överläppen eller där man vill.

2. För att ge extra glow. Jag blandar den då med min Rms Beauty foundation/concealer “Un” cover up. Jag lägger alltså först Living Luminizer under ögat på själva kindbenet, och sen duttar jag över “Un” cover up så att det inte blir så skimrigt, men lagom med glow.

Living Luminizer

Är den bra? 

– Ja, det är den bästa highlightern som jag har testat. Den har lagom med skimmer, och själva skimmerpartiklarna är lagom stora, den ger ett snyggt glow, den ger inte skimmerfest. Den har dessutom bra hållbarhet och är lätt att använda. Eftersom den är så genomskinlig passar den dessutom alla hudtoner, eftersom din egen hudton kan lysa igenom. Sa jag att den är sjukt dryg? Går mer åt silver än guld.

Betyg? 

– 5.

Här hittar du Living Luminizer. 

 

livingluminizer

Läs också:

• Recension av Foundation “un” cover up från Rms Beauty.

• Recension av Volumizing Mascara från Rms Beauty.

• Recension av Buriti Bronzer från Rms Beauty.

• Recension av rouge och läppfärg, Lip2Cheek från Rms Beauty.

• Recension av färgat puder Tinted Un-powder från Rms Beauty.

 

English: This highlighter, Living Luminizer from American Brand Rms Beauty is the best. Gives a nice glow, is easy to use, lasts forever and a little goes a long way. Loooove. ♥