Ekologiskt smink. Amerikanska Hynt gör riktigt bra makeup, av det jag har testat (concealer och mascara) så har de fått full pott. Ögonbrynsfärgen är också en av märkets storsäljare och jag gillar den också!

 

Vad: Hynt, Eyebrow Definer, 240 kronor. Detta är en liten dosa med en hård krämig kaka i, lite som en ögonskugga fast i vaxig form. Nyansen heter Taupe och är den perfekta brun/grå nyansen som passar mig allra bäst. Inte för varm/röd och inte för blå/svart. (Finns i flera nyanser.) Jag använder en liten borste som är platt i själva borsten och snedställd. Tar upp färg med borsten och sen målar jag i brynen, alltså fyller i dem. Dels färgar vaxet/färgen av sig på brynstråna men färgen går också ned i huden. På så sätt ser brynen fylligare och mer naturliga ut. Vaxet är alltså ganska hårt, och jag gillar det eftersom det fäster bra på brynet då. På minussidan: ibland lossnar själva vaxkakan från dosan, men den är iofs lätt att sätta tillbaka. Jag tycker också att färgen är lite tunn ibland, alltså kunde vaxet varit ännu mer pigmenterat. Men i det stora hela är det en jättebra färg för brynen, lätt att använda och med en bra borste är det väldigt svårt att misslyckas. Tror jag har använt den varje dag senaste halvåret = bra betyg. Betyg: 4,5. 

 

hynt_eye brow definer

 

Läs mer: 

• Så får du ögonbrynen att växa ut igen.

 

English: This eyebrow definer wax from American brand Hynt Beauty is really easy to use and has the prefect shade for me!