Ekologisk rengöringsgelé från brittiska Evolve Organic Beauty. Jag fortsätter att plocka fram olika guldkorn från alla år som jag har testat ekologisk hudvård. Här är en otroligt fin rengöring för ansiktet som är unik.

 

Evolve, Gentle Cleansing Melt, 120 ml, 299 kronor. Den här härliga gelén är som en seg jello eller ett genomskinligt segt balm som är härligt tjockt och nästan lite fluffigt. Superhärligt på huden, lätt att massera in och sen lösgör det enkelt all smuts och allt smink – utan att det svider i ögonen. Sen adderar man bara vatten och sköljer av. Doftar härligt av vanilj och rosor – en fantastisk doft som på ett sätt gör det extra härligt att använda den.

Första gången jag testade denna var 9 år sen, jag köpte den på en resa till London tror jag. Då var förpackningen rosa och jag hade aldrig sett något liknande. Jag blev så glatt överraskad över känslan i produkten och även resultatet. Att ekologisk hudvård redan då kunde vara så “spännande”, “annorlunda” och “innovativ”.

Jag är så glad att produkten fortfarande finns kvar och den tillhör en av Evolves bäst säljande produkter. Jag förstår varför – den är grym! Måste testas.

gentle-cleansing-melt-evolve

 

Testat: fuktserum och ansiktskräm från Evolve