Ekologisk highlighter. Kjaer Weis är ett av mina favoritmärken när det gäller ekologisk makeup. Mascaran har jag utnämnt till en av mina favoriter – läs min recension här. Jag gillar även ögonskuggorna jättemycket och läppglansen. Förpackningarna är snyggast i hela världen, men de är en aning tunga.

IMG_3239

Kjaer Weis, Radiance, 3,5 gram, 540 kronor. Krämig highlighter med skimmer i en ljus silvrig – rosig champagne – färg. Väldigt krämig och lätt att ta upp på fingret och lätt att applicera på huden. Radiance funkar strax under ögonbrynen, vid ögonvrån, högst uppe på kinderna och på näsrakan om man önskar.

Lätt att arbeta med, bra pigment och ger bra och mycket effekt direkt. Funkar också att blanda med foundation för att ge lite extra glow. Skimmerkornen är ganska stora, så jag använder den mest till fest, inte så ofta i vardagen.

Jämfört med Living Luminizer från Rms Beauty är denna lite mer färgsprakande, tack vare högre skimmertäthet och storlek på skimmerpartiklarna. Den tar mer plats helt enkelt 🙂 Betyg: 4,5/5. 

 

Läs fler recensioner här: 

• Ekologisk foundation från Kjaer Weis.

• Ekologisk mascara från Kjaer Weis.

• Ekologisk läppglans, ögonskugga och rouge från Kjaer Weis.

 

English: This shimmery highlighter from Kjaer Weis is truly beautiful. Gives the skin a nice glow, but the particles are slightly large, so this one, I’ll save for the party nights.