Ekologiskt läppglans. Ni har ju redan hört att jag inte är så mycket för färg på läpparna men nu har jag hittat tre suveräna läppglans som jag typ aldrig vill skiljas från.  

lilylolo_whisper

Lily Lolo, Natural Lipgloss, Whisper, 125 kronor. Detta är ett läppglans i en ljus rosa nyans som är ganska genomskinligt och ger läpparna fin glans. Det smakar underbart av choklad! Det är härligt klibbigt och känns mjukt och härligt på läpparna. Eftersom det är ganska ljust är det perfekt när man bara vill snygga till sig och inte spöka ut sig. Fungerar också riktigt bra att ha över ett läppstift, om man bara vill addera lite glans. Älskar! Trots att det innehåller ricinolja kliar det inte i min hals. Betyg: 5. 

juice beauty_lipgloss

Juice Beauty, Refelcting Lip Gloss, Pink, ca 150 kronor. Detta köpte jag i New York i höstas, men det verkar vara slut online, och kanske försvinner? Vilket är synd, för det är ett underbart läppglans. Vi sitter ju och väntar på att Juice Beautys smink ska landa i Sverige och då får jag hoppas att detta eller något som liknar det dyker upp. Fin kall rosa/bärfärgad nyans med lite lätt skimmer som ger en superfin effekt på läpparna. Bra hållbarhet, och härlig känsla, läpparna hålls mjuka och återfuktade. Doftar fräscht godis, typ citron som möter kola? Lite softare i känslan och inte så klibbigt och halvgenomskinligt, så det blir my lips but better – snygga läppar utan att det blir för mycket. Betyg: 5. 

lakshmi_lipgloss

Lakshmi, Lip Gloss, Shiny Peach, 249 kronor. Superfin aprikos-rosa nyans med fint skimmer. Ganska genomskinlig på läpparna men ger ändå superfin färg. Detta blir så snyggt på läpparna! Dessutom är det mjukt, känns knappt att man har på sig ett glans, och det doftar godis! Fin hållbarhet och fin, lite lyxig hylsa. Betyg: 5. 

eko_lappglans

English: I love this trio of organic lip glosses! And I’m not really a lipgloss-girl. But I’ll happily keep all three of them close to my heart.