Naturlig styling. Amerikanska märket Reverie är skapat av kändisfrisören Garret Markenson med bas i LA. De gör hårvård av den lite dyrare sorten och med hjälp av naturliga och ekologiska ingredienser. Den här stylingprodukten heter Milk och är främst tänkt att ge vård men är perfekt för dig som har lockar och självfall.

 

Vad: Reverie, Milk, Anti-Frizz Leave In Nourishing Treatment, 100 ml, 540 kronor.

+ Snygg glasflaska med pump. Innehåller en stylingkräm som är en vårdande leave-in-produkt som är anti-friss, alltså tämjer den flygigt hår. Jag kramar in mjölken i halvtorrt hår och sen är det bara att styla med hårblåsen. Håret blir märkbart lätt att fixa till och får en mjuk och följsam känsla. Känns också stunsigt och samtidigt återfuktat och lätt. Jag kan också lätt krama in en klick i håret när det är handdukstorkat och sen bara lämna håret som det är. Det självtorkar utan att bli frissigt och det ger en otroligt fin och mjuk känsla i håret.

Krämen är ganska lätt i sin konsistens, därav namnet Milk. Doften är magisk; patchouli, vanilj, ingefära, sandelträ, ros, jasmin och vetivert, bland andra. Älskar hur doften ger en sån extra lyxig dimension till produkten. Jag gillar verkligen effekten på håret, som blir väldigt fint och stunsigt och får också fin glans. Tycker också att håret håller sig snyggt längre, alltså måste jag inte tvätta det så ofta. Helt klart en av de bästa leave-in-produkterna jag har testat.

– Pumpen är ganska snål, så jag får trycka ganska många gånger innan det kommer en tillräcklig mängd. Den är också något odryg, jag får krama in en del till mitt ganska korta hår. Dyrt!

Betyg: 5.

reverie_milk

Läs mer: 

• Schampo och balsam från Reverie – hit eller miss?

 

English: Love this styling product from American brand Reverie. Gives me great hair!