Inlägget innehåller reklamlänk till Naturligt Snygg. 

 

Ekologiskt solskydd – recension. Så himla glad blev jag när jag hörde att min bekant Mona, aka La Vie est Belle som också bloggat om naturlig skönhet i många, många år – lanserade ett helt eget varumärke – Beachkind. De gör naturliga solskydd som är säkra för den marina miljön, utan hormonstörande ämnen och baserade på naturliga ingredienser, utan syntetiska kemikalier. Och jag är impad!

Det som är extra smart är att solskydden kommer i två olika storlekar – 100 ml och 50 ml. Det betyder att man kan ta med sig en liten flaska i handväskan utan problem.

Beachkind, Natural Sunscreen, SPF 30, 50 ml, 279 kronor.  Smart airless pump, med gullig etikett på förpackningen, och själva krämen är vit och doftar ljuvligt! Sommarsemester, blommor och typ franska rivieran i ett! Det är en typisk solkrämsdoft, och jag älskar det – får en liksom att mentalt gå in i ett härligare och ledigare mode. Krämen är lätt att applicera, lätt att massera ut i huden och lämnar inga hinnor. Den absorberas bra i huden och blir varken oljig eller klibbig, man känner enbart att huden återfuktas. Man känner sig också skyddad från solen och den är lätt att applicera på huden igen, efter bad. Jättebra!

Jag är väldigt imponerad av den här solkrämen och kommer garanterat byta upp mig till en förpackning med 100 ml – dottern har redan snott den här av mig! Jag ger också extra poäng för att detta är en svensk produkt – det är ju annars fransmännen som har monopol på att skapa naturliga solskydd. Kanske får vi se fler produkter framöver av Beachkind? Hoppas! Betyg: 5/5.