Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturligt Snygg, Bangerhead, Nordic Natural Beauty och Lyko. 

Våren är på gång (mer eller mindre…) och då blir det alltid lite roligare med smink – naturligt och ekologiskt är det jag använder. Här är fyra nya favoriter i mitt badrumsskåp:

 

1. Evolve, Bio-Retinol Glossy Lip Oil, 299 kronor. Är detta smink, eller är det en vårdande läpprodukt? Oavsett – den är himla härlig! Läppoljan är svagt färgad, och ger framför allt snygg glans till läpparna. Håller läpparna mjuka och smidiga och innehåller bio-retinol som plumpar läpparna naturligt. Perfekt när man inte är sugen på läppstift, men ändå vill se lite fixad ut!

 

2. Lavera, Candy Quartz Lipstick, Rosewater, 235 kronor. ÄLSKAR detta! Det är ett halvgenomskinligt balm med en gnutta färg i rosa och sen är det packat med metalliskt skimmer! Jag vet att det låter helt galet, men det är superfint på läpparna. Skimmerpartiklarna känns inte, så små är de, men de syns. Och när det inte blir så mycket färg, så funkar det. Jag känner mig alltid extra snygg med detta på läpparna!

 

3. Inika Organic, Sheer Coverage Concealer, Vanilla, 359 kronor. Jag gillar inte concealers som är för tjocka, givet att de lättare lägger sig i linjer, tex under ögat. Den här är lättare och har en lystergivande effekt som är fin men inte too much. Nyansen är aningens för gul för mig, och även snäppet för mörk, men det gör inte så mycket, givet att den inte är så täckande. Man måste vara snabb på att arbeta in den, den har en tendens att stelna till på huden annars. Resultatet är riktigt fint, lystrig uppljusad hud och den håller sig fin på huden länge. HEMLIS: jag har tom använt denna som foundation för hela ansiktet och det funkar finfint!

 

4. Couleur Caramel, Magic Touch Highlighter, Sun Glow 361, 235 kronor. Detta är en krämig highlighter som är otroligt härlig att jobba med. Nyansen är som en guldig rosa som ändå är liksom neutral, inte för varm och inte för kall – champagne! Den blir otroligt snygg på huden och jag använder den som highlighter, men den funkar ju lika bra som tex ögonskugga. Den sitter bra, har liksom bra hållbarhet på huden och den förhöjer verkligen looken på alla sminkningar. Och fatta vad snygg den kommer bli i sommar!