Har ni sett något så fint?! Det är ett rouge från ett av mina favoritmärken, Rms Beauty. Och det är så bra (vann tex pris på Swedish Beauty Awards) – verkligen värt att testas!

 

Rms Beauty, Re Dimension Hydra Powder Blush, Sangria, ca 420 kronor.  Rouget är en speciell produkt – ett pudrigt rouge, som på huden blir liksom gelaktigt och smälter in i huden. Som ett blött puder, typ, som blir krämigt utan att det blir blött på huden. Det är samtidigt fjäderlätt. Lite svårt att förklara, det måste upplevas!

Det är skimrande, så det är ett rouge och en highlighter i ett och ger en flerdimensionell effekt på huden – så himla fint! Sangria är en lite varm rosfärgad nyans som är superfin. Man borstar på detta puder, och det passar bäst på kindernas äpplen, alltså typ ovanför näsborrarna. Man kan också bygga upp det, och göra det extra lystrigt. Det har bra hållbarhet och sitter bra på kinderna under hela dagen. Det finns också refiller att köpa till etuiet, så vill man byta nyans och testa en annan (som jag är sugen på!) så går det utmärkt. Detta rouget är dyrt, men det är också drygt, eftersom det är så pigmenterat, så det behövs inte så mycket för att få pigga, fräscha och snygga kinder med lyster! Betyg: 5/5. 

 

Mina bästa ekologiska rouge: 

Mina bästa rouge & blush