Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturligt Snygg. 

Sommarsmink! Jag älskar att addera liiiite mer färg i min sminkpalett under sommaren. Dels för att man är ledig och har lite mer tid att leka, men också för att ge lite mer pow till sminket. Och framför allt vill jag ha BRONZERS! De kan fördjupa ens färg och verkligen få en att se superfräsch ut på ett kick!

Här är lite smink från brittiska naturliga sminkmärket Lily Lolo som jag har lekt med i sommar:

lilylolo_miami bronzer

Lily Lolo, Pressed Bronzer, Miami Beach, 275 kronor.  Den här färgen på en bronzer är superfin, inte för varm/orange och inte för kall/mörkbrun. Den ger en satin look, alltså inget glitter utan enbart lätt lystrig finish som är väldigt fin. Inte helmatt, men ganska nära. Jag borstar på kinder och panna, och även en kyss på näsan, så ser man helt sommarsolbränd ut – mycket fint resultat! Däremot är själva produkten lite svårarbetad – den är ju kompakt och man får jobba upp mycket produkt för att den ska liksom släppa från kakan. Men sen när den är på borsten är det inga problem för bronzern att landa på huden. Kräver en del appliceringsarbete sålunda, och på sätt och vis är det inte fel, det är inte så vackert att överdosera bronzer… Tycker att den är dryg och prisvärd och som sagt – nyansen är perfekt för mig som är åt det ljusa hållet. Betyg: 4/5. 

lilylolo_bronzed illuminator

Lily Lolo, Illuminator, Bronzed, 275 kronor.  Detta är en highlighter som har en tydligt bronzig färg. Den har tydligt skimmer inbakat, men inga stora glitterpartiklar utan enbart superfin lyster! Färgen är tydlig brons, som är en perfekt nyans av brun/orange. På en person som är riktigt brunbränd är detta en jättefin highlighter, men för en blekfis som mig är detta snarare en multiprodukt! Jag insåg att den är jättefin som ögonskugga och den funkar också som “extrabronzer”, alltså när man vill addera lite mer glow till den mer matta bronzern ovan och man kan även borsta den på kinderna för lite mer somrig glowig rouge! Denna produkt släpper mycket enklare från sin kaka, och är lite enklare att jobba med än bronzern. Väldigt härlig och somrig produkt som man kan använda till mycket. Kanske dock att produkten är bättre lämpad på mörkare hudnyanser än min, men som ögonskugga kommer den att funka året om för mig! Betyg: 5/5. 

lilylolo_scandalips lipgloss

Lily Lolo, Natural Lip Gloss, Scandalips, 159 kronor.  Älskar ju Lily Lolos läppglans sedan tidigare och i sommar ville jag våga lite mer färg! Scandalips är en jättefin rosa som är lite starkare i färgen, kall i undertonen som passar mig jättebra. Dessutom har den lite skimmer i sig vilket verkligen ger den där extra festliga och somriga känslan. Läppglanset doftar/smakar underbart av choklad! Formulan är lagom klibbig på läpparna och är något mer än halvgenomskinlig, så den ger färg men inte 100 %. Bra hållbarhet och känns varken uttorkande eller obehagligt på läpparna. Ett toppen-läppglans! Betyg: 5/5.