Ekologisk shopping i Berlin. En butik som värd att kika in på i Berlin är Wheadon som ligger i Mitte. Här inne hittar du bland annat de superfina nagellacken från Kure Bazaar.  

Wheadon Berlin

I butiken hittade jag fina tvålar från Dr.Brönner, på hyllan på väggen hittar du hårvård, hudvård och dofter från ett av mina favoritmärken Intelligent Nutrients. Jag gillar verkligen inredningen här inne.

Här kan man handla flera olika märken av naturlig och ekologisk hudvård, bland annat från tyska Susanne KaufmannBörlind, Dr. Hauschka, Kimia och dofter från flera märken som inte är 100 % naturliga, så håll koll på INCI.

Und Gretel

Här ser ni sminket från det tyska märket Und Gretel – fina grejer! Skapad av makeupartisten Christina Roth och marknadsproffset Stephanie Dettmann. Sortimentet är 100 % naturligt med ekologiska ingredienser och certifierat enligt BDIH.

Wheadon

 

Wheadon är grundat av Nicole Wheadon (bilden) som har en lång skönhetskarriär bakom sig. Jag besökte hennes salong som ligger i källaren för några år sen och fick uppleva en behandling med produkter från svenska Luxsit som ju tyvärr inte finns längre. Här nere i källaren kan du också testa en old fashioned shave, så ta med dig en killkompis!

 

Wheadon ligger på Steinstrasse 17, Ecke Gormannstrasse i hippa Mitte. Läs mer på hemsidan.

 

English: I visited the really stylish boutique Wheadon when I was in Berlin earlier this year. Great stuff in there!