Inlägget innehåller reklamlänk till Naturligt Snygg och Jordklok. 

Ekologisk deodorant. Den här omgången är riktigt bra! Och dessa ekologiska och naturliga deodoranter påminner lite om varandra, med lite mer kryddiga dofter och ganska lika resultat. Kul att hitta nya favoriter!

 

True Organic of Sweden, Undercover Agent, Ylang Ylang Palmarosa, 159 kronor.  Detta är en kul nyhet – ny doft på den svenska deon Undercover Agent. Kommer i glasförpackning med rollerball och har en fin doft av just ylang ylang och palmarosa. Fin blommig och samtidigt jordig doft som jag verkligen gillar. Men funkar den i en deo? Jo, det gör den faktiskt. Den håller mig fräsch, hyfsat torr och den klarar även ett yogapass. Känner mig helt säker på jobbet och behöver inte vara orolig. Kan den klappa ihop – ja, lite beroende på omständigheter, så händer det ibland. Men jag gissar att det så klart också har med mig att göra. Ser fram emot att testa fler dofter! Betyg: 4/5.

 

Loelle, Start Fresh Deodorant, 189 kronor.  Detta är en riktigt bra nyhet från Loelle! Glasflaska med rollerball och så en fin doft av ingefära och neroli, så lite kryddig och blommig. Ur flaskan doftar den kanske inte så som man tänker att en deo ska dofta, men i armhålorna blir det riktigt bra! Den “äter upp” svettdoften, och även om man har haft en stressig dag så doftar inte kläderna svett eller sunkig deo. Den håller verkligen vad den lovar. Känner mig säker, fräsch och även under ett riktigt svettigt gympass, så håller den (ok, inte 100% men typ 90 %.) Den här är min favorit av dessa tre. Måste testas! Betyg: 4,5/5. 

 

Salt of the Earth, Deodorant Amber & Sandalwood, 95 kronor.  Jag har testat andra deos av Salt of The Earth och har gillat dem, och var så klart nyfiken på denna doft, som fått högt betyg på internationella sajter. Inledningsvis är doften ganska speciell, som möbelpolish, eller billig herrparfym. Men i armhålan utvecklas den till en lite mer harmonisk doft. Den är bra på att maskera svettdofter och håller en hyfsat fräsch och torr under dagen. Den klarar också ett gympass ganska bra. Jag tror man får gilla doften för att komma överens med den, men jag testar gärna fler deos från samma märke. Prisvärd. Betyg: 4/5.