Ekologiskt smink. När jag skulle testa dessa läpprodukter från Inika Organic så var jag egentligen inte så pepp – jag är ju inte så förtjust i läppstift, och har svårt att hitta färger som passar mig och använder läppstift ganska sällan. Och framför allt; jag har svårt att hitta färger och produkter som jag trivs i. Men jag blev verkligen glatt överraskad över dessa läppstift, liptints och läppglans! Suveräna på läpparna, mjuka och behagliga, ekologiska, lyxiga och vegan.

inika tinted lip balm

Inika, Tinted Lip Balm, Rose, 249 kronor. Vid första anblicken ser detta ut som ett varmt guldigt läppstift, men det är det inte! Det är en mjukt och härligt läppbalm, liptint, som har en rosaaprikos ton som är superfin! Det är alltså inte fullt pigmenterat, utan mer som ett halvgenomskingligt balm och som har fint skimmer. Det har en fin doft av mynta, och är väldigt behagligt på läpparna. Mjukt, smidigt och inte alls uttorkande. Så det gör alltså läpparna supersnygga, samtidigt som det håller läpparna mjuka och behagliga. Hylsan är också fin, liten och har lite tyngd, vilket känns riktigt bra. Älskar detta! Det är kanske lite för piffigt en grå vardag, men perfekt till fest och jag skulle absolut ha detta även til jobbet. Betyg: 5/5. 

inika_lipstick

Inika, Lipstick, Nude Pink, 299 kronor.  Min första tanke här var: den här färgen är alldeles för varm/aprikos för mig, detta kommer inte att funka. Men på läpparna blir detta läppstift mer rosa och passar mig bättre än jag trodde. Och det blir så fint! Läppstiftet är mjukt och behagligt, och har bra pigment. Det har också bra hållbarhet, är inte helt matt, men heller inte glossigt – en slags perfekt naturlig look. Det är rikt pigmenterat, inte genomskinligt på något sätt, så det blir ordentligt med färg. Det här läppstiftet doftar också milt av apelsin! Det känns återfuktande på läpparna och känns inte på något sätt obehagligt – bara mjukt och smidigt. Och snyggt! Även denna hylsa är lite tung, vilket känns lyxigt och gör det lätt att hitta i väskan. En ny favorit, även om färgen inte är 100%-matchad med mig. Blev definitivt sugen på att testa fler nyanser! Betyg: 5/5. 

inika läppglans

Inika, Lip Glaze, Blossom, 279 kronor.  Detta är en gammal favorit i nya kläder! Har inte ändrats så mycket från den förra designen – samma underbara konsistens, samma härliga doft av citrus och samma snygga färg! Det har skimmer i sig, är halvgenomskinligt och väldigt härligt på läpparna. Ger mycket glans och gör läpparna party-redo på ett kick! Återfuktar, på inget vis uttorkande eller överklibbigt och obehagligt, och kliar bara liiite liiite i min hals. En ny uppdaterad favorit. Betyg: 5/5. 

inika_lappstift

Här hittar du det uppdaterade sminket från Inika Organic >>>