10-free nagellack i rött. Jag har fått riktigt julfeeling och blivit extra sugen på rött nagellack till jul. Jag är ett stort fan av nagellacken från Kure Bazaar eftersom de kommer i så många snygga nyanser som verkligen känns samtida. Lacken är dessutom fria från 10 av de värsta miljöskadliga och hälsoskadliga ämnena som har varit vanliga konventionella nagellack. De är upp till 90% naturliga men de har fortsatt lösningsmedel i sig, så de är inte doftfria, men betydligt miljövänligare än många konventionella nagellack på marknaden.

kurebazaar-sari

Kure Bazaar i nyansen Sari är ett rött nagellack som är så snyggt! Jag skulle kalla detta för en klassisk röd, som har kall, lite blå ton i sig. Skulle säga att detta är det närmaste en “rött nagellack” jag har i mitt badrumsskåp. Känner mig trendig men samtidigt helt vansinnigt glammig och helt tidlös med denna färg. Det går inte att gå fel med rött nagellack! Faktum är att röda naglar passar till alla outfits, om du frågar mig.

Nu är mina naglar väldigt korta, och jag brukar hålla dem ganska korta, och jag tycker att det är precis lika snyggt med rött nagellack på korta naglar som på långa. Sen kan jag ju alltid drömma om att få gå på eko-salong och få naglarna fixade av ett proffs, med hela manikyren och så snyggt målade röda naglar…

Kure Bazaars nagellack är enkla att använda, torkar ganska snabbt och har bra hållbarhet. Jag brukar måla 2 lager, och sen är jag värdelös på överlack och top coats osv. Men med 2 lager får du en bra hållbarhet, lacket ser snyggt ut på naglarna i flera dagar. (Notera: jag har diskmaskin.)

kurebazaar-masai

Kure Bazaar, Masai är en annan röd som har en lite mer orange, bränd underton. Otroligt fin också! Denna nyans känns lite mer vårig. Här har jag målat två lager och som ni ser verkar just denna nyans ha lite sämre hållbarhet. Efter bara tre dagar har den börjat flaga från “topparna”. Notera dock att jag varken har under- eller överlack.

 

Här hittar du Kure Bazaar. 

 

Kolla in de snygga glitterlacken från Kure Bazaar:

Glitterlack från Kure Bazaar