Inlägget innehåller reklamlänk till Naturligt Snygg. 

 

10-free nagellack i rött. Jag har fått riktigt julfeeling och blivit extra sugen på rött nagellack till jul. Jag är ett stort fan av nagellacken från Kure Bazaar eftersom de kommer i så många snygga nyanser som verkligen känns samtida. Lacken är dessutom fria från 10 av de värsta miljöskadliga och hälsoskadliga ämnena som har varit vanliga konventionella nagellack. De är upp till 90% naturliga men de har fortsatt lösningsmedel i sig, så de är inte doftfria, men betydligt miljövänligare än många konventionella nagellack på marknaden.

kurebazaar-sari

Kure Bazaar i nyansen Sari är ett rött nagellack som är så snyggt! Jag skulle kalla detta för en klassisk röd, som har kall, lite blå ton i sig. Skulle säga att detta är det närmaste en “rött nagellack” jag har i mitt badrumsskåp. Känner mig trendig men samtidigt helt vansinnigt glammig och helt tidlös med denna färg. Det går inte att gå fel med rött nagellack! Faktum är att röda naglar passar till alla outfits, om du frågar mig.

Nu är mina naglar väldigt korta, och jag brukar hålla dem ganska korta, och jag tycker att det är precis lika snyggt med rött nagellack på korta naglar som på långa. Sen kan jag ju alltid drömma om att få gå på eko-salong och få naglarna fixade av ett proffs, med hela manikyren och så snyggt målade röda naglar…

Kure Bazaars nagellack är enkla att använda, torkar ganska snabbt och har bra hållbarhet. Jag brukar måla 2 lager, och ett överlack. Med 2 lager får du en bra hållbarhet, lacket ser snyggt ut på naglarna i flera dagar. (Notera: jag har diskmaskin.)

kure bazaar_couture

Kure Bazaar, i nyansen Couture är ganska lik nyansen ovan, men snäppet mörkare. Även om det inte ser ut så på bilden, så den mer djup, och går mer åt vinröd än Sari. Jag gillar verkligen att ha röda nagellack, särskilt under den här tiden och för gör det inget om nyansen är mörkare. Detta är verkligen en klassisk färg som aldrig någonsin kommer att bli otrendig.

Här har jag 2 lager och sen ett överlack, tycker att Kure Bazaars lack håller bättre då, vissa nyanser är mer hållbara än andra. Men med Couture blir det i varje fall alltid en snygg och elegant nyans!

 

Här hittar du Kure Bazaar.