Inlägget innehåller reklamlänk till Swedish Beauty Factory. 

Alltså! ❤️ Detta mina vänner är de bästa sommarkompisarna man kan tänka sig för kroppen! De doftar så himla, himla härligt! Jag kan typ inte få nog. Produkterna kommer från det polska märket Hagi och de ingår alla i samma serie, Bali Holiday. 

Tänk dig citrongräs, grapefrukt, salvia, ceder och vanilj som blandas till en så himla härlig kompott. Sommar, exotiska resor och solsken i ett! Jag blir så himla lycklig när jag smörjer in mig i dessa produkter – måste testas!

hagi body oil

Hagi, Bali Holiday, Moisturising Natural Massage Oil, 100 ml, 199 kronor. Återfuktande kroppsolja. Den här jättefina glasflaskan har en smart pump som doserar ut en härlig kroppsolja. Doften är det första som slår mig och den är som sagt helt galen. Men oljan är också riktigt trevlig i känslan, lätt att massera ut, varken för rinnig eller för trög och den mjukgör och återfuktar huden jättefint. Den är så pass rik att man kan massera med den, vilket är bra, men jag älskar den som kroppsolja. Innehåller bland annat mandelolja och druvkärneolja men också rapsolja och solrosolja. Håller huden mjuk och elastisk länge, utan att huden känns klibbig, absorberas bra och är framför allt så härlig att använda tack vare doften. Betyg: 5/5. 

Hagi_bodylotion

Hagi, Bali Holiday, Moisturising Natural Body Balm, 200 ml, 199 kronor. Den här fina tuben innehåller en bodylotion, även fast de kallar det body balm. Hm, jag fattar vad de menar för konsistensen är lite mer som en emulsion än en lotion. Riktigt nice! Den är jättehärlig att smörja in i huden och den lägger sig som en underbar fukthinna på huden. Absorberas sen på bara några sekunder och återfuktar huden på djupet. Min tonårsdotter har snott denna av mig, men jag hoppas som sparar lite till senare i sommar, tänker att den är en PERFEKT after-sun, givet den fuktgivande känslan. Och doften är lika härlig som oljan, alltså helt underbar! Betyg: 5/5. 

Hagi Bali Holiday

Hagi, Bali Holiday, Glowing Natural Body Mist, 100 ml, 199 kronor.  Jag trodde att detta var en doftande mist som man skulle spraya sig med för att dofta lite gott tex på stranden eller så, men nej. Det är en skimrande spray som återfuktar huden och som ger huden riktigt ordentligt med skimmer! På huden känns den inte så återfuktande som den beskriver sig själv, och att enbart ha denna på huden blir lite mycket skimmer för min smak. Men när man blandar, alltså först sprayar lite skimmer på sig som man masserar ut på huden, och sen följer upp med bodylotion eller kroppsolja, så späder man liksom ut skimret och det blir mycket finare. Har samma fina doft, men kan alltså inte användas som en kroppsmist, vilket var lite av en besvikelse, tycker nog att de ska döpa om den? Men sen tänker jag så här – när ska man egentligen ha lite skimmer på kroppen om inte på sommaren? (Glöm bara inte att tvätta händerna efteråt!). Betyg: 4/5.