Billig ekologisk hudvård. Budgetalternativ inom ekologisk hudvård efterfrågas ofta, och här har jag botaniserat bland bodylotions till en något lägre peng:

1. Urtekram, Nordic Berries Body Lotion, 245 ml, 55 kronor. Smart och praktisk pumpflaska, hudlotionen har en lätt känsla, fin mild doft av söta bär och återfuktar huden på ett kick. Danska Urtekram har flera prisvärda hudlotioner i olika doftkompositioner som passar hela familjen. Ekologiskt certifierad och vegan.

benecos-Body-Lotion-Sanddorn_Orange-sea-buckthorn_orange-600x600

2. Benecos, Body Lotion Havtorn, 150 ml, 65 kronor. Tyska Benecos produkter är certifierade av BDIH och bland deras kroppsprodukter finns det flera olika dofter att välja mellan. Här ser ni en bodylotion som innehåller vårdande havtorn. 

avril-face-body-cream-with-shea-butter-200-ml

3. Avril, Face & Body Cream, 200 ml, 99 kronor. Avril är ett franskt budgetmärke som mest gör smink, men även hudvård. Här är en bodylotion i snygg förpackning, som är berikad med sheasmör.

logona_bodylotion

4. Logona, Daily Care Body Lotion, 200 ml, 97 kronor. Tyska märket Logona gör prisvänlig hudvård, för ansikte, kropp och hår. Här är deras serie Daily Care och en hudlotion med aloe vera.

sante_bodylotion5. Sante, Bodylotion, Granatäpple, 150 ml, 75 kronor. Tyska Sante gör också riktigt bra hudvård till en bra peng. Här är en bodylotion som är berikad med granatäpple, har en lite sötare doft och är ekologiskt certifierad.

Läs mer: 

5 ekologiska och sulfatfria schampon under 100 kronor

 

English: Here are 5 bodylotions for those of you on the hunt for bargains.