Glada nyheter! Vi är så glada att kunna presentera vårt nya format ”skönhetspanelen”, där vi har håvat in ett gäng experter som kommer att ge dig tips och råd inom ramen naturlig skönhet!

Du kommer att kunna mejla in dina frågor till oss och varje mångad kommer någon av experterna lyfta en fråga som kommit in! (läs mer om hur du ställer dina frågor i botten av inlägget.) Nu vill vi presentera våra experter som alla ger dig sina bästa skönhetestips inför vintern.


neginNegin Aghili 
är auktoriserad hudterapeut, örtterapeut och healer. Hon driver en egen holistisk hudvårdssalong och livsstilsbutik som heter Althea Hudvård & Livsstil. Hennes filosofi är att ta hand om huden, kroppen och själen på alla plan. Hon kommer att svara på frågor om naturlig hudvård och dess samband med välmående, kost och hälsa.
Negins tips: Mitt skönhetstips är att gå över till fetare hudvårdsprodukter som passar kylan bättre samt lägga en fuktmask som man kan sova med några kvällar i veckan för att återfukta huden ordentligt utifrån! Jag vill också tipsa om extra tillskott med E-vitamin samt fettsyror för att motverka torr hud från insidan. Och förresten glöm inte att dricka tillräckligt med vatten samt ha en återfuktande ansiktsvatten tillhands vid torr inomhusluft!


linda_ohrstromLinda Öhrström makeup-artist sm jobbar världen över med stora prestigefyllda uppdrag för bland annat Vogue, Elle och Tatler – med en helt ekologisk och naturlig makeup-repertoar. Hon vann också priset som Årets makeup-artist 2016 på Elle-galan. Linda kommer att ge dig proffsiga tips och råd kring ekologisk makeup så du kan känna dig snyggare än någonsin.
Lindas tips: Oljor! Fukta huden från insidan med omega oljor! Och glöm inte att använda ansikts- och kroppsoljorna på fuktig hud eller blanda in dom i fuktkrämen!


hannahHannah Sjöström
journalist och författare till boken ”Naturligt Snygg – så gör du en grön skönhetsdetox” och grundare av naturligtsnygg.se. Hannah har bloggat om grön skönhet i snart 8 år hon vill hjälpa dig att göra medvetna val utan att tumma på kvalitet eller den lyxiga känslan vi vill ha i våra skönhetsprodukter.
Hannahs tips: 
Jag har sovit dåligt en period och min hud reagerar alltid med att bli grå, glåmig, utan lyster. Så nu när det är lite mörkare ute lägger jag mig lite tidigare än vanligt och njuter av att vakna utvilad och med fräsch hud! 


mariaMaria Hellström
är frisörmästare och driver salongen Green Heads i Stockholm. Salongen är certifierad med märkningen Grön Salong, en miljöcertifiering som garanterar kunder och frisörer att inte utsättas för skadliga ämnen som oftast finns hos konventionella frisörer.
Marias tips: 
Jag älskar när jag hittar nya användningsområden för en produkt. Att tänka lite utan för boxen känns helt rätt just nu. Exempelvis använder jag gärna mitt ekologiska balsam även som ansiktsrengöring och lockkräm. Eller mitt hårspray som ett volymspray att föna i. 

ivanIvan Valencia titulerar sig ECO-beauty Consultant. Han har jobbat med världsledande hudvårdsmärken i ca 20 år och nu enbart med grön skönhet! Han kallar sig hudvårdsjunkie och har mycket kunskap och insyn om vad riktig skönhet är.
Ivans tips: 
En fet och närande allroundcreme som man har med sig överallt och har till allt exempelvis All You Need Is Me. Praktisk tub och löjligt dryg. 🙂

 

Passa på! Våga fråga! Ställ dina frågor till skönhetspanelen genom att mejla din fråga till:
Kundservice@naturligtsnygg.se – Märk mejlet ”Skönhetspanelen”