I helgen blir det fest! Då firar vi att nya Naturligt Snygg fyller 1 år. Eftersom vi inte kan samla er alla läsare till en jättefest (det skulle vi helst av allt göra!) så bjuder vi istället på en tillbakablick på året som gått och en liten present till er som handlar i shoppen i helgen: fraktfritt + ett presentkort på 50 kr!

Vi som varje dag jobbar med sajten är otroligt tacksamma när vi tänker tillbaka på allt fantastiskt som har hänt under det här året. Häng med på en liten tillbakablick:

Lanseringen
På morgonen den 18 mars 2016 såg allt ut som vanligt på Hannah Sjöströms blogg naturligtsnygg.se, men bakom kulisserna pågick ett febrilt arbete med att fixa till de sista detaljerna och sjösätta lanseringen av nya Naturligt Snygg – en helt ny inspirations- och shoppingdestination för den gröna skönhetsvärlden. Hannah fick sällskap av sex nya gröna bloggkollegor, och Hannahs webbshop som tidigare legat på en separat domän blev en naturlig del av sajten.
Vid lunchtid var nya Naturligt Snygg lanserad och reaktionerna kom snabbt: vi fick många hurrarop, men det var också några som tyckte nya sajten blivit lite rörig. Viktigt feedback från er läsare som vi jobbat med att åtgärda under året! bloggare naturligt snygg skonhet lifestyle

Bloggarna är våra superstjärnor
De nya bloggarna breddade innehållet på Naturligt Snygg, och många läsare hittade snabbt nya favoritbloggar att följa. Här kan ni läsa Hannahs hyllning till sina nya bloggkollegor Marita Karlson, Maya Nestorov, Veckans Eko, Detox Life, SofiLou Organic och Sabina Decirée (som tyvärr lämnade oss under våren för att satsa på sin YouTubekanal)

I juli fick detta härliga gäng sällskap av matkreatören Hanna Göranssons blogg Hur bra som helst – som verkligen är hur inspirerande och bra som helst! Och i november anslöt en av Sveriges hetaste make-up-artister: ekobeauty-aktivisten Linda Öhrström med sin blogg och shop Organic Beauty by Linda Öhrström.

Storsatsat på innehåll
I augusti började vår redaktör Lovisa här på Naturligt Snygg och vi kunde lägga ännu mer tid på att ta fram innehåll som efterfrågats av er läsare.
I oktober blev vi med Skönhetspanel – fem experter inom ekologisk makeup, hudvård och hårvård svara varje vecka på frågor vi får in från er läsare.
Under året har ni läsare blivit dubbelt så många. Vi tar det som ett kvitto på att vårt innehåll är viktigt och relevant. Dessutom har vi tokökat antal följare på både Facebook & Instagram – stort tack till er alla som följer oss och som är med och driver den gröna skönhetsrevolutionen!

nya marken nya produkter nyheter

Shoppen har växt
Naturligt Snyggs webbshop har också expanderat kraftigt under året. Inte mindre än 17 nya varumärken har tillkommit i sortimentet under året, bland andra: Schmidt’s deodoranter, Loelles oljor, Juice Beautys hudvård, tandblekningen Warpaint, hårborstarna från TEK, hudvård från danska Urtekram, Renée Voltaires nya veganska hudvårdsserie, de superpopulära svenska schampot från Bruns och nu senast de vattenbaserade nagellacken från Little Ondine och solskydden från Biosolis.

Organic Beauty Awards 
I april 2016 höll vi omröstningen av Årets Produkt i Organic Beauty Awards på Naturligt Snygg. Över 3500 besökare var med och röstade på de nominerade produkterna, och vinnaren blev Maria Åkerbergs Face Lotion More.

I slutet av året fördjupade vi samarbetet med Organic Beauty Awards ytterligare, genom att starta en blogg för tävlingen här på Naturligt Snygg.

Boksläpp & tv-framträdanden
I maj släppte Hannah Sjöström sin bok Naturligt Snygg – Så gör du en grön skönhetsdetox. Radio, tv och tidningar stod på kö för att intervjua Hannah med anledning av boken. Här kan ni se Hannah Sjöström i TV4 Nyhetsmorgon

Ny lokal & nya planer
I november i år gick flyttlasset till nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm där vi har både kontor och lager. Under våren drar vi igång med kundkvällar här, vilket många av er har efterfrågat!

Just nu jobbar vi stenhårt med planeringen av årets stora gröna skönhetsdag: Green Beauty Day, som går av stapeln den 6 maj i Stockholm. Hoppas vi ses där!
Till sist vill vi bara rikta ett stort tack till alla er läsare och kunder som besökt och handlat hos oss under året – utan er hade det här året inte varit så här kul!