Meny

Recension

Loelles arganolja med grapefrukt.

Ansiktsolja är ett måste för mig, framför allt på vinterhalvåret. Huden behöver den extra boosten och jag märker direkt om jag av någon anledning har glömt applicera den. Loelles arganolja med grapefrukt är en ansiktsolja som jag definitivt ger en stor tumme up! 

Loelles arganolja med grapefrukt är en lättare olja som snabbt går in i huden och ger ett härligt glow! Den är enkel att dosera med hjälp av den smidiga pipetten. Doftar milt av grapefrukt en fräsch doft som framför allt är extra härlig på ett nyvaket ansikte.  Glasflaskan är otroligt elegant med sinna guldiga bokstäver i mot den svarta bakgrunden! Det är inte enbart en ansiktsolja utan den går att använda både i håret och på kroppen, men jag har använt den till ansiktet och därför recenserar jag den som en ansiktsolja

DSC_0922

Jag har framför allt sett en positiv förbättring i min hud tiden innan mensen. Jag är som ni vet en riktig torris men under den perioden dyker det alltid upp små blemmor och enstaka finnar. Under tiden jag har använt oljan har de  definitivt minskat, och veckan innan min senaste mens dök det enbart up en liten finne det tackar jag argan oljans Antiinflammatoriska egenskaper för!

Loelles arganolja med grapefrukt är en riktigt bra olja, snygg design bra innehåll och den ger framför allt ett bra resultat till ett fördelaktigt pris!

Läs även:

Lyxig ansiktsolja från Shea Terra Organic

sign

 

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Relaterade Produkter

Meditera och planera

Jag har kommit fram till en jobbig insikt och den är att tiden inte räcker till. Min dag är för kort och jag har på någon vänster lyckats glömma bort att jag inte är en superhjälte.

Jag jobbar heltid som lärare samtidigt pluggar jag några kurser på komvux. Redan där jobbar jag från 8 på morgonen till sent på kvällen. Sen är tanken att jag ska blogga och publicera något på Instagram. För mig tar det ganska lång tid att skriva då jag har min kära dyslexi.

Ekvationen ovan går helt enkelt inte ihop!

Därför har jag valt att använda mina kvällar denna vecka till att  meditera, planera och skapa strategier. Det är inte ett alternativt att plocka bort något ifrån ekvationen, jag älskar mitt jobb,  att blogga och instagrama är fantastiskt roligt och kurserna från komvux behöver jag. Därför är fungerande strategier A och O.

sign

 

 

 

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar
Guide

Hälsoresan-bli av med beroenden

Som jag nämnde i mitt förra hälsoresan inlägg så hade jag fått två stycken utmaningar. Två utmaningar som jag länge velat ta tag i men inte riktigt klarat av. Nu bestämde jag att det var godtid att göra det och med hjälp av min coach gjorde vi en plan.  Jag har 2 veckor på mig att bli av med mina beroenden, jag är nu inne i vecka 2 och det går faktiskt bra!

Så vilka två beroenden pratar jag om? 

Jag dricker kaffe och det har jag gjort i många år, det kan vara allt från 2 koppar till 5 under en dag. Jag är nu nere på en halv kopp om dagen:) Det har faktiskt gått relativt smärtfritt, har lite lätt huvudvärk om kvällarna men det är fullt hanterbart.

Snus, ja jag snusar. Jag snusar ekologiskt snus, men det är fortfarande snus. Jag snusar extremt lite men har inte lyckats sluta helt ännu. Jag började snusa när jag slutade röka för många år sedan, tanken var alltid att det enbart skulle vara en övergångs period men det var svårt att sluta. Jag har nu färsk ingefära under läppen men är inte helt fri från giftet ännu. Men jag kämpar på!

Lär mer från min hälsoresa:

Min hälsoresa

Ta bort-tillför-förstärk

 

sign

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar