Meny

Älskade sommar jag har saknat dig!

Nu har sommaren äntligen kommit till Skåne och med den har även  jag vaknat till liv och känner hur glädjen spriter i kroppen! Jag har hunnit bada i både sjön och i havet och hela helgen har spenderats barfota. 

image3

image2-4

Jag vet att jag varit en dålig bloggare den senaste tiden men ibland kommer livet i vägen, dock har jag därför hunnit testa en hel del produkter och recensionerna kommer ramla in här framöver så håll ögonen öppna:)

 

Puss och kram på er <3

Recension

Mina tankar kring Moonsun Organic of Sweden Beeswax Bodyoil

 Organic of Sweden Beeswax Bodyoil är en gyllene och härligt krämig bivax olja som binder fukt och stärker huden. Den har många användnings områden “Passar perfekt till torra fötter, torr hårbotten och frissiga toppar. Gravidmagar och skydd till ansiktet vid kyligt klimat”  Det är en fantastiskt härlig och extremt krämig olja och jag vill så gärna älska den men tyvärr sätter den starka doften av havtorn och citrongräs stop och begränsar min användning. 

Jag har en känslig hud och astma och ibland fungerar starka dofter utan några problem och ibland fungerar det inte alls. När jag började testa oljan smörjde jag in hela kroppen  direkt efter duschen och kände ganska direkt att det började klia på underarmar och bröstkorg och doften var lite för intensiv. Jag blev super besviken och ställde i från mig oljan långt in i badrumsskåpet.

IMG_2200

Det tog ett tag innan jag vågade ta fram den igen men under vintern blev jag desperat då mina ben hade förvandlats till sandpapper och ingenting hjälpte. Lite lätt nervöst valde jag att enbart smörjde in benen efter duschen och till min stora glädje fungerade utan några problem huden på benen är tålig inget kli och inga utslag men super lena och åtterfuktade ben!!!

Därför blir den här en delad recension… bokstavligen… för överkropp får den här oljan ett väldigt lågtbetyg men för underkroppen blir betyget väldigt högt!

Är du känslig så kanske det här inte är kroppsoljan för dig, men om du inte är det kan jag inte annat än att gratulera dig för då får du en helt fantastiskt lyxig samt  fukt och lyster givande olja;)

Vill du läsa fler recensioner om ekologiska oljor?

Loelles Arganolja med grapefrukt

Lyxig ansiktsolja 

 

sign

 

 

 

 

Relaterade Produkter

Recension

Jag har testat Nvey Eco Moisture rich fluid foundation!

Från Nvey Eco kommer min favoritfoundation, Creme deluxe flawless finish foundation. Nu har jag under ett bra tag testat deras andra foundation, Moisture rich fluid foundation och kommit fram till att den är bra, men för mig blir det ingen fullpoängare. 

Vad jag förväntar mig av min foundation:

• En foundation som inte torkar ut huden.
• En foundation där täckningen går att bygga upp till en hög täckning när det krävs, men även funkar de dagar jag är ute efter en lättare fräschör.
• En foundation som håller, jämnar ut och ger mig en stabil grund att jobba på.
•En foundation som sitter.

Foundationen kommer i en tub med skruvkork, konsistensen är fluffig nästan lite mousse-känsla. Jag har två nyanser och tyvärr är ingen en riktigt bra match till min hudton. Om jag blandar dem funkar det helt okej.DSC_1027

 

 

 

 

Cool Ivory/Custard 

DSC_1020      Custard/Cool ivory

Om jag applicerar ett lättare lager blir det ett riktigt fint resultat men om jag vill komma åt en medeltäckning blir det inte riktigt bra. Jag har försökt applicera på alla tänkbara sätt men tyvärr lägger den sig i linjer och framhäver mina torra partier så fort jag försöker jobba upp mer täckning. Hållbarheten är bra och den håller absolut en hel arbetsdag.

Jag tycker det är en helt okej vardagsfoundation men tyvärr inte mer än så, den kan tyvärr inte mätta sig med Creme deluxen.  Jag tror den passar sig betydligt bättre för någon som inte har snustorr hud 🙂

 

Fler produkter som jag har har testat från Nvey Eco:

Nvey eco primer +

Cream deluxe flawless foundation

 

 

sign