Meny

close

Hej från Panama!

Just nu är det lite uppehåll på bloggen, eftersom jag håller på och bygger ett eco-hus i Panama. För ett par år sedan hittade vi drömtomten på en strand här, och målet är att bygga ett hus så hållbart och ekologiskt som det bara går!

IMG_9798

Hej från mig och Imahola!

IMG_9800

 

Teaser från Weleda!

Titta här smörjs det!

Nästa år släpps det nya och uppdaterade favoriter från Weleda.

Jag har fått vara med och spelat in lite olika tutorials och ger tips på nya och annorlunda användningsområden.
Dom nya produkterna har använts flitigt under sommaren och hösten och är redan favoriter. Jag ser fram emot att få dela med mej om vad jag tycker om dom nya godheterna….Men mer om det får ni veta nästa år!

 

 

 

Recension

HYNT BEAUTY – nya älsklings basen Duet Perfecting Concealer!

Kolla in ingredienserna i den här hud-hjälten från Hynt Beauty: vi har avokado, Aloe Vera, Jojoba, Cupuacu och Solrosfröolja. Med massa mera godsaker. Och det är smink. Inte hudvård! Det här är min nya hero-concealer.

Hynt Duet Perfecting Concealer är en supertäckande krämconcealer som även funkar som bas. Du kan alltså lägga den över heeeela ansiktet eller bara i utvalda delar, sk spotconcealer. Precis som den älskade RMS basen så blir den aldrig läskig, torr eller krackelerade på huden. Dom två baserna gifter sej dessutom väldigt bra. Det brukar oftast bli RMS över hela ansiktet och Hynt där det behövs täckas lite extra.

Här ser du när jag swatchar Hynts concealer på min arm:

IMG_8475

För det mesta brukar jag använda en liten pensel till just dom här baserna, men du kan självklart applicera med fingrarna om du föredrar det!

 

IMG_8473

För dig som redan hittat den perfekta nyansen hos RMS men önskar lite mer täckning, här är nyanserna som matchar varandra:

HYNT Fair
Lika ljus som RMS 000 men går mer åt rosa.

HYNT Light
Lika ljus som RMS 11

HYNT Medium
Är mest likt RMS 22.

HYNT Medium Tan
Hamnar mellan RMS 22 & RMS 33.

HYNT Tan
Är lika mörk som RMS 44 men är mer orange.

IMG_8482