Meny

Det här utgår juryn ifrån när de bedömer produkterna

Vad är det egentligen som gör att en produkt rankas som ”bra”? Hur bedömer man egentligen rättvist och vad utgår man ifrån för riktlinjer? Vi har svaret.

 

Arbetet med produkt-testning är i full gång. Det är många produkter som ska provas och inte överdrivet lång tid vi har kvar innan det ska jämföras, utvärderas och betygsättas – vinnare ska utses!

Det är väl ganska vanligt att man blir sugen på att testa en produkt om den fått en utmärkelse eller rankats som ”bäst i test” och belönats med emblem. Såklart vill man testa det som andra gillat och rekommenderat, men nu tänkte vi låta dig djupdyka i vad det är som juryn faktiskt gillar med produkterna och hur de får sina betyg / utmärkelser.

 

Juryn sätter betyg utifrån nedanstående kriterier:

Innehåll – högt naturligt/ekologiskt innehåll premieras. (Även innovation och sammansättning tas med i bedömningen.)
Effekt – hur väl produktlöftet uppfylls.
Känsla – doft, känsla på huden, känslan överlag vid användning.
Applikation – hur användarvänlig produkten upplevs vara.
Hållbarhet – produktens miljöpåverkan och hållbarhetskoncept inklusive förpackning, transport, produktionsprinciper.
Intryck – upplevt prisvärde samt design och visuellt intryck av produkten.

(Med undantag för årets produkt som utses genom online-röstning)
TIPS! Du har väl inte missat intervjuerna med våra jurymedlemmar?
Du hittar dem här:

Skönhetsredaktören Agneta: “Jag gillar mixen mellan feminism & skönhetsnörderi”
Kayo: “Min beauty-förebild är just nu Lupita Nyong’o”

Vinnarna av produkterna från Care of Gerd har utsetts!

Förra veckans Facebook-trippeltävling är avgjord och tre vinnare av de härliga produkterna från C/O Gerd är nu utlottade

Förra veckan tävlade vi ut en deodorant och en ansikstpeeling från Care of Gerd. De tve lyckliga vinnarna och deras respektive nomineringar kan du läsa här:

Vinnaren av Eco Facial Scrub Active Deep Cleansing: 
Malin Gustafsson – Deon är redan en favorit i badrumsskåpet, skulle därför hellre vilja prova Eco Facial Scrub Active Deep Cleansing om jag vinner! 🍀  Kanske blir det ännu en favorit från Care of Gerd…

Vinnaren av Unisex Deo:
 Gerda Mattiasson – Jag skulle vilja pröva deon eftersom jag letar efter en bra deodorant utan parfymer och aluminium. Det är inte roligt med klåda i armhålorna! Det står ju nästan mitt namn på dessa produkter….

Håll utkik på Facebook-sida för kommande tävlingar och annat spännande!

Här hittar du vår Facebook-sida >>>

Sista veckotävlingen & 3 nya vinnare som dragits

Förra veckans Facebook-trippeltävling är avgjord och tre vinnare av de härliga produkterna från Cicamed, L:A Bruket och Wise är nu utlottade! Men, vann du inte den här gången? Då kan du den här veckan tävla om härliga produkter från c/o Gerd.

Förra veckan tävlade vi ut ett serum från Wise, en mask från Cicamed och en olja från L:A Bruket! De tre lyckliga vinnarna och deras respektive nomineringar kan du läsa här:

Vinnaren av Collagen Boost Mask:
Daphne Alice – Efter en lång rad sena nätter med tentapluggande (som lönade sig med högsta betyg!) är min hud riktigt ledsen på mig, helt grå och matt och skriker efter uppmärksamhet. Därför håller jag tummarna för att vinna Collagen boost mask, det låter som precis vad min hud vill ha

Vinnaren av Broccoli Seed Serum: Susanna Amorander – Just saying… Vintertrött hy som behöver piggas upp – detta vore ju härligt att få vinna, då skulle jag bli en jättelycklig kvinna ❣ 

Vinnaren av Wise Moist Booster: Ulrika Armano – Åh min väninna som är hudterapeut har talat sig varm om just denna produkten. Efter två års konstant sömnbrist och överdosering av choklad för att kunna överleva vardagen med två småbarn har min hy fått sig en rejäl törn och en boost är precis vad den skulle behöva! Skulle bli väldigt glad om just jag vann, tror även min sambo som alltid föreläser här hemma om vikten av att ha hälsosamma ekologiska produkter skulle bli eld o lågor!

Grattis till er och lycka till alla andra, så här lyder nästa veckas tävling:
För att ha chansen att vinna så ska du:

1. Gilla OBAs Facebook-sida
2. Tagga två vänner som också borde vara med och tävla
3. Skriva en härlig motivering till varför du vill vinna produkterna!

TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR >>>

 

Relaterade Produkter