Meny

En ny minitävling på Facebook – förra veckans vinnare

Förra veckans Facebook-tävling är nu avgjord och två vinnare av de härliga produkterna frånWeleda och Maria Åkerberg är nu dragna! Men misströsta inte, om du inte är en av de två vinnarna så finns faktiskt redan nu en ny tävling att delta i!

Förra veckan tävlade vi ut ett serum från Weleda och en Ögonkräm från Maria Åkerberg! De två lyckliga vinnarna och deras respektive nomineringar kan du läsa här:

Vinnare av Maria Åkerbergs Eye Cream More:
Marina Senby – Jag har läst om Maria Åkerbergs Eye Cream More, men med min ekonomi har jag aldrig ens vågat drömma om att ha möjlighet att själv kunna njuta av den. Tack vare den här tävlingen så vågar jag nu iaf kanske drömma lite, lite


Vinnare av Firming Face Serum från Weleda:
Sara Wallenius – Firming face serum önskar sig denna blivande 35-åring med slappt leende

 

Grattis till er och lycka till alla andra, så här lyder nästa veckas tävling:
För att ha chansen att vinna antingen Bruns Balsam Nr. 03 eller LeSoap i doften ”Wood” så ska du:

1. Gilla OBAs Facebook-sida
2. Tagga två vänner som också borde vara med och tävla
3. Skriva en härlig motivering till varför du vill vinna produkterna!

TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR >>>

Intervju med Hannah om peppen inför Green Beauty Day!

Vi passade på att ställa några frågor till Hannah inför Green Beauty Day som börjar närma sig!  (Sker den 6 maj). Hannah arrangerade själv en mindre version av Green Beauty Day för fyra år sedan i Stockholm. Då minglade 90 härliga gäster runt bland utställare och lyssnade på olika föreläsare inom grön skönhet och hälsa – ett superlyckat event!

Den här gången blir det större, med plats för fler gäster och fler utställare och med samma härliga stämning! Och som fantastisk slutkläm på dagen delas ju Organic Beauty Awards ut! Ses vi där?

 

Vad kan vi förvänta oss av Green Beauty Day den 6 maj?
– Det blir en heldag – om man vill! – med föreläsningar, utställare och mingel! Lokalen är central, precis vid Stockholms centralstation och här kan man fika och även köpa sig en lunch. Utställarna som är på plats säljer också sina sköna gröna skönhetsprodukter för den som är sugen på att shoppa!

 

Vad ser du mest fram emot?
– Oj, svårt! Hela dagen! Att träffa besökare, lyssna på spännande gäster och sen under eftermiddagen att få se resultaten av Organic Beauty Awards – otroligt spännande också!

 

Vad tror du kommer vara dagens höjdpunkt?
– Om det blir som vi hoppas (håller tummarna!) så dyker det upp ett par utländska talare och det hoppas jag blir grymt! Vågar inte avslöja ännu men lovar att återkomma med detaljer så snart det är klart. Sen gissar jag att våra gäster kommer att vara ganska nöjda med sina goodiebags också!

 

Kommer det skilja sig mycket från förra året?
– Organic Beauty Awards delades ju ut för första gången förra året, då under Sthlm Beauty Week som var otroligt bra. I och med att Organic Beauty Awards den här gången delas ut under vårt event blir det så klart lite annorlunda. Dels har det ju lagts till flera kategorier, och dels ser juryn lite annorlunda ut. Men festligt värre kan jag nästan lova att det blir med många glada vinnare!

 

Läs mer: 

• Läs om alla kategorier i Organic Beauty Awards här.

• Läs mer om Green Beauty Day här. 

Vann du i Facebook-tävligen? Ny tävling ligger ute nu!

Förra veckans Facebook-tävling är nu avgjord och två vinnare av de härliga produkterna från Warpaint och Bioaroma är dragna! Men misströsta inte, om du inte är en av de två vinnarna så finns faktiskt redan nu en ny tävling att delta i!

 

Förra veckan tävlade vi ut en naturlig tandblekning från Warpaint och en skrubb från Bioaroma! Den lyckliga vinnaren av den naturliga tandblekningen från warpaint löd så här:

Linda Lella Gustavsson: Skulle vilja pigga upp min lillebror Mikael Gustavsson o kusinen Robin Emnevik som vill få snyggare färg på tänder och det bästa är att detvär ekologiskt också 👌🏼

Grattis till vinsten och lycka till alla andra, så här lyder nästa veckas tävling:
För att ha chansen att vinna antingen Eye Cream More från Maria Åkerberg eller Firming Face Serum från Weleda. så ska du:

1. Gilla OBAs Facebook-sida
2. Tagga två vänner som också borde vara med och tävla
3. Skriva en härlig motivering till varför du vill vinna produkterna!

TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR >>>

Relaterade Produkter