Meny

Vinnarna av produkterna från Care of Gerd har utsetts!

Förra veckans Facebook-trippeltävling är avgjord och tre vinnare av de härliga produkterna från C/O Gerd är nu utlottade

Förra veckan tävlade vi ut en deodorant och en ansikstpeeling från Care of Gerd. De tve lyckliga vinnarna och deras respektive nomineringar kan du läsa här:

Vinnaren av Eco Facial Scrub Active Deep Cleansing: 
Malin Gustafsson – Deon är redan en favorit i badrumsskåpet, skulle därför hellre vilja prova Eco Facial Scrub Active Deep Cleansing om jag vinner! 🍀  Kanske blir det ännu en favorit från Care of Gerd…

Vinnaren av Unisex Deo:
 Gerda Mattiasson – Jag skulle vilja pröva deon eftersom jag letar efter en bra deodorant utan parfymer och aluminium. Det är inte roligt med klåda i armhålorna! Det står ju nästan mitt namn på dessa produkter….

Håll utkik på Facebook-sida för kommande tävlingar och annat spännande!

Här hittar du vår Facebook-sida >>>

Sista veckotävlingen & 3 nya vinnare som dragits

Förra veckans Facebook-trippeltävling är avgjord och tre vinnare av de härliga produkterna från Cicamed, L:A Bruket och Wise är nu utlottade! Men, vann du inte den här gången? Då kan du den här veckan tävla om härliga produkter från c/o Gerd.

Förra veckan tävlade vi ut ett serum från Wise, en mask från Cicamed och en olja från L:A Bruket! De tre lyckliga vinnarna och deras respektive nomineringar kan du läsa här:

Vinnaren av Collagen Boost Mask:
Daphne Alice – Efter en lång rad sena nätter med tentapluggande (som lönade sig med högsta betyg!) är min hud riktigt ledsen på mig, helt grå och matt och skriker efter uppmärksamhet. Därför håller jag tummarna för att vinna Collagen boost mask, det låter som precis vad min hud vill ha

Vinnaren av Broccoli Seed Serum: Susanna Amorander – Just saying… Vintertrött hy som behöver piggas upp – detta vore ju härligt att få vinna, då skulle jag bli en jättelycklig kvinna ❣ 

Vinnaren av Wise Moist Booster: Ulrika Armano – Åh min väninna som är hudterapeut har talat sig varm om just denna produkten. Efter två års konstant sömnbrist och överdosering av choklad för att kunna överleva vardagen med två småbarn har min hy fått sig en rejäl törn och en boost är precis vad den skulle behöva! Skulle bli väldigt glad om just jag vann, tror även min sambo som alltid föreläser här hemma om vikten av att ha hälsosamma ekologiska produkter skulle bli eld o lågor!

Grattis till er och lycka till alla andra, så här lyder nästa veckas tävling:
För att ha chansen att vinna så ska du:

1. Gilla OBAs Facebook-sida
2. Tagga två vänner som också borde vara med och tävla
3. Skriva en härlig motivering till varför du vill vinna produkterna!

TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR >>>

 

Relaterade Produkter

Maria Åkerberg berättar om vinsterna från förra årets OBA

Maria Åkerberg var förra årets stora vinnare! Av de sex titlar man kunde vinna förra året så vann hon två – varav en var den mest prestigefyllda: ”Årets produkt” där allmenheten har chansen att säga sitt! Vi ställde några frågor till Maria för att höra hur hon tänker kring förra årets bravader och vad hon ser fram emot i årets Organic Beauty Awards!

 

Vad har Organic Beauty Awards betytt för dig?
– Vinsterna i Organic Beauty Awards ger tydliga bevis på vilket underbart arbete alla våra återförsäljare gör med att dagligen sälja in våra produkter. Att vinna i så många kategorier visar också på vår bredd och det gör mig mycket stolt.

Kändes det extra kul med ”folkets röst” i form av att vinna kategorin ”årets produkt”?
– Årets produkt är det mest prestigefulla priset eftersom det är hudvårdens motsvarighet till Jerringpriset. Att dessutom ta hem vinsten i den allra första tävlingen kan ingen slå och det är stort.

Vad har du för förväntningar på årets tävling?
– Det är jättespännande och vår del av branschen förtjänar all positiv uppmärksamhet som den kan få. Juryn lägger ner ett otroligt hårt arbete och är med och lyfter naturlig ekologisk kosmetik.

Någon av dina personliga favoriter som finns med i urvalet?
– Av de produkter som vi sänt in är Eye Cream More min personliga favorit. Eye Cream More är med och tävlar i kategorin Årets produkt.

Har Face Lotion More & Cover Stick fått ett uppsving efter respektive vinst?
– Båda dessa produkter har varit storsäljare sedan innan och nu har populariteten ökat ytterligare.

Kommer du själv att gå in och rösta under april när ”Årets produkt” ska röstas fram?
– Absolut :-)