Våra grymma bloggare delar med sig av sina hudvårdsfavoriter från Neals Yard Remedies! Hitta dina favoriter du också!

hannah NYR favorit

Hannah Sjöström om multisalvan som räddat henne i vinter: Läs hela inlägget här >>

”Som sådan är den alldeles underbar; man masserar in salvan i ansiktet, den lösgör smuts och makeup, sen tar man en varm blöt muslinduk och torkar av ansiktet och huden lämnas mjuk, ren och återfuktad. Har man fet hud är detta ett perfekt sätt att göra rent huden, eftersom fett löser fett. Och är man torr är det också alldeles utmärkt, eftersom hudens eget fettlager skyddas.”

 

hanna goransson hur bra som helst NYR favorit

Hanna Göranssons bästa tips för avslappning: Läs hela inlägget här >>>

”Ett tips är droppa 4 droppar av olja i en stor skål eller stor kastrull med ångande vatten, sen lägger en handduk över huvudet och luta mig över skålen och andas in ångan i några minuter. Har verkligen en avslappnande och lugnande effekt på mig.”

 

linda ohrstrom favoriter NYR

Linda recenserar och tipsar om Neal’s Yard Remedies hudvård för män: Läs hela inlägget här >>

”Eftersom Neals Yard Remedies är ett av mina favoritmärken är jag väldigt glad att de även har produkter för män. After Shave Balm och Close Shave Oil har jag alltid i mitt grooming kit. Oljan är väldigt smidig att ha med sig och enkel att arbeta då den är genomskinlig.”

 

hannah favoriter NYR

Hannah Sjöström utser Frankinsence Intense till årets bästa ögonkräm: Läs hela inlägget här >>

”Lätt ögonkräm i fin blå glasburk som återfuktar huden hela dagen, hjälper absolut till att sudda ut kråkor och tona ned mörka ringar under ögat. Dyr – men dryg och effektiv!”

 

veckans eko liselott lundstrom

Veckans Eko faller för hudkrämen Bee Lovely: Läs hela inlägget här >>>

”Älskar den ljuvliga apelsindoften (eller är det mandarin?) som för tankarna till vackra lundar vid Medelhavet… Krämen är ganska tjock och händerna det tar en liten stund innan den går in i huden ordentligt, någon minut eller två, men effekten är också långvarig.”

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>