Meny

Dags att säga adjö till Naturligtsnygg….

Hej fina du som följt mig här på Naturligtsnygg.se. Det är dags för mig att nu stänga en dörr för att öppna en annan. Det är lite sorligt, men samtidigt känns det roligt och spännande. Nu undrar du säkert vad är det hon ska göra. Jo, jag kommer lämna denna underbara platform och flytta min blogg till min alldeles egna platform, som heter mayanestorov.com .

Så klart hoppas jag innerligt att du vill följa mig även där om det resonerar med dig. Du hittar alltså mig här – klick!! 

lo ve


 

 

Hi you all! Its time for me to say goodbye to this platform and transfer my blog to my own site that you will find here – mayanestorov.com

Thank you ever so much for following me here and being a great support. I hope that want to follow me on my own platform from now on. Hope to se you dear. Click here to join my loving tribe! 

 

Vår oredigerad podcast är tillbaka!

Följ med oss på en helt ny resa i säsong nr två av podden Oredigerad – The journey of love!

Här kommer vårt första avsnitt i vår andra säsong. Detta avsnittet blir vår intro till dig för att presentera en helt ny resa, som både jag och Ivan befinner oss på själva. Vi lämnar nu skönhet och hälsa i säsong 1 för att grotta ner oss tillsammans med er i bl.a. spiritualitet, villkorslös kärlek, själsfränder, energi och ja bara livet i att vara känslomänniska. Vi har ju låtit podden marinera lite för att vid precis rätt tillfälle starta igång säsong 2, med dessa helt nya ämnen. Vi vill prestera och djupdyka i the journey of love.

Detta avsnitt handlar om – Hur en inre sanning kan leda till villkoslös kärlek med en själsfrände! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maila oss gärna frågor eller förslag på ämnen som ni vill att vi ska ta upp – contactpodcast@mayanestorov.com

DU HITTAR OSS PÅ SOCIALA MEDIER HÄR:

INSTAGRAM @oredigeradpod
FACEBOOK @Oredigerad
Musik kommer ifrån Epidemisound – klick!

ENJOY LOVE MAYA OCH IVAN 

Hi love! This post is about our podcast and at this moment its in Swedish. Have a nice day and see you tomorrow. Kisses

Att uppleva ångest är ingen sjukdom!

Jag är väldigt transparant i mina sociala medier ang vad jag går igenom. Jag skriver öppet både på instagran, facebook och har även här nu på bloggen börjat beskriva hur jag mår emellanåt. Det är så jag vill ha det. Jag vill vara öppen och dela med mig om allt positivt som händer, men även allt “negativt” som jag upplever. Egentligen gillar jag inte att kalla det negativt för mina smärtsamma känslor, min ångest är inte något som är dåligt. Ja det kallas dåliga känslor, men är egentligen indikationer på att jag inte lyssnat tillräkligt samt en vägvisare på vilket håll jag bör gå. Jag lyssnar och välkomnar allt samt ska försöka att dela med mig av så mycket jag kan…

mayarod

Jag har under flera år medvetet arbetat med att möta mig själv på djupet. Jobbat stenhårt med att se alla mina sidor och framför allt de “negativa, som jag helst vill springa ifrån. Det vill nog alla göra. Jag har gjort flera stycken alternativa behandlingar och gått i många års healing terapi för att gräva fram och bearbeta mina trauman.
Varför har jag gjort det? Det är för att jag vill lära känna och se mig själv så tydligt som det bara går. Ja vill veta mina styrkor och svageheter. Förstå mig själv på djupet. Endast då kan jag vara mig själv sann, sprida sann inspiration och vara den bästa versionen av mig själv. Hur ska jag kunna vara inspiratör/influencer om jag inte vet vem jag själv är….

Jag är ju så klart inte klar med min resa. Det blir man aldrig, men jag har skalat av MÅNGA lager av min lök och oj vad det har gjort ont. Mycket ångest har jag upplevt och mycket tårar har jag spilt. Jag har inset att jag är en extremt högkänslig människa, med mycket känslor och ångest är en dem känslorna som jag upplevt många gånger. En annan sak som jag även lärt mig är att det är helt ok att uppleva alla typer av känslor. Det är ingen sjukdom att uppleva ångest. Det är inte farligt att känna ångest eller “negativa” känslor. Det kan många gånger vara överväldigande att känna den fysiska sensationen, men det går över. Allt passerar till slut. Jag lovar. Jag är ett levande bevis på det. Det är en del i att vara människa att känna och något som jag tycker att vi alla borde omfamna.

Mina känslor är min superkraft. Mina lägsta stunder har gjort att min kärlek även kan svämmar över. Det är tackvare mina smärtsammaste stunder, som jag kan ha en sådan enorm glädje och hög energi. Jag kan känna smärta och ångest, med det gör mig stark. Allt är inkluderat i att vara människa. Allt är okej och bör få ta plats. 

Hi lovely! This post is super long so please for this time use the translation tool on the page. A big hug Maya