Just nu har vi ett grymt erbjudande på produkterna från det populära amerikanska märket Juice Beauty! Produkterna får inte bara skyhöga poäng av våra bloggare – det är också en stor favorit bland Hollywood-kändisarna!

 

Vi gillar produkterna från Juice Beauty lite extra eftersom de skiljer sig lite från mängden! På vilket sätt? Jo, många andra märken tillsätter rent vatten i sina produkter, Juice Beauty däremot använder sig av verksamma växtektrakt och juicer istället för vanligt vatten – för att få in mer verksamma ämnen i produkterna. Detta är bra på så vis att man istället för vatten, som man ju ändå dricker och tvättar sig i får in massa nyttiga syror, antioxidanter och näring.

Till exempel känns det väl vettigare att använda sig av exempelvis Aloe vera i en produkt som ska verka lugnande? Och att använda fruktsyra i en produkt som ska verka mot oren hy eller som anti-aging? Rimligt tycker vi iallafall! Därför känns det nu lite extra festligt att vi kan ge bort en Stem Cellular 2-in-1 Cleanser 429 kr när du köper två produkter från märket!

Naturlig AHA-peeling från Juice Beauty

Recension av Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

Härlig ekologisk CC-Cream från Juice Beauty