Svenska Bruns Frisörer tillverkar handgjorda schampon och balsam som snabbt har blivit storfavoriter hos våra kunder – och vi förstår varför! Extremt bra ekologiska produkter utvecklade för typiska skandinaviska hår, och med magiska dofter!

För dig som ännu inte har testat produkterna kommer här en guide till de fyra olika hårtvättsserierna från Bruns:

Bruns Schampo och Balsam 01:

Bruns-schampo-01-harmonisk-kokosSchampo 01 är för dig med fint skandinavisk hår. Det ger volym och stadga. Och har en underbar doft av kokos och kardemumma! Detta schampo har blivit en storfavorit bland våra kunder och röstades fram till Årets Produkt 2016 av er kunder. För vissa räcker det att använda schampo 01, medan andra vill avsluta hårtvätten med balsam.

Balsam 01 hör ihop med Schampo 01 och rekommenderas också för dig med fint skandinaviskt hår. Har samma underbara doft. Ett krämigt och drygt balsam som också kan användas som inpackning.

Läs Hannah Sjöströms recension av Bruns Schampo & Balsam 01 >>

 

 

Bruns Schampo och Balsam 02:

Bruns-02-mjuk-lotusblomma-schampo-330-mlSchampo 02 är för dig med normalt till torrt och lite tjockare hår med friss och med dig som har torr hårbotten. Ett utmärkt schampo för dig med lockigt hår som vill ha lite tyngd, då det gör håret mjukt och följsamt och reder ut håret. Har en förförisk doft av lotusblomma och vått gräs.

Balsam 02 hör ihop med Schampo 02 och passar således också för dig med lite tjockare hår. Ger lite tyngd samtidigt som håret får lite stadga och volym. Ger fin glans och gör håret riktigt mjukt och följsamt och utan friss!

Läs Veckans Ekos recension av Bruns Schampo & Balsam 02 >>

 

Bruns Schampo och Balsam 03:

Bruns-03-oparfymerat-schampo-330-mlSchampo 03 är samma som schampo 01 fast helt utan doft. Alltså utvecklat för dig med fint skandinaviskt hår, men som kanske är känslig mot dofter, har allergier eller vill ha ett doftfritt alternativ. Perfekt schampo för hela familjen, det är såpass rent och snällt att även de allra minst bebisarna kan använda det. Ger håret volym.

Balsam 03 är samma som balsam 01 men doftfritt. Det här är också en supermultiprodukt: går alldeles utmärkt att använda som sminkborttagning, och om du tillsätter några droppar av din favoritolja kan du använda balsamet som bodylotion! att använda som bodylotion. Denna produkt har dessutom

Bruns Schampo & Balsam 03 vann Årets Hårserie i Organic Beauty Awards 2017! Juryns motivering var:

Formula som rengör effektivt utan att torka ut eller irritera. Ger salongskänsla och ett lyxigt resultat. En klar favorit i badrummet.

Läs mer om Bruns schampo och balsam här >>

 

Bruns Schampo och Balsam 04:

Bruns-04-magisk-citrus-schampo-330-mlSchampo 04 är djuprengörande schampo som passar dig med fint hår men också dig som har fett hår och blir fet i hårbotten. Det ger feta och fina hår mycket volym och luft i håret. Ett bra alternativ när du vill göra en detox för ditt hår och verkligen rengöra på djupet. Håller håret rent i flera dagar, balanserar hårbotten skonsamt och ger håret en lätt stylingeffekt. Balsam rekommenderas efteråt, särskilt om du vill ha en mjukare känsla. Har en magisk doft av citrus och mynta!

Balsam 04 kompletterar schampo 04 och ger ditt hår en fin glans efter hårtvätt. Har en lätt struktur, och samma härliga doft av citrus och mynta. 

Läs Hannah Sjöströms recension av Bruns Schampo & Balsam 04 >>

 

 

Bruns Schampo 05:

Bruns-05-oparfymerad-detox-schampo-330-mlSchampo 05 är en ”systerprodukt” till Bruns schampo 04, men helt parfym- och doftfritt. Passar dig som är känslig mot dofter/parfym eller som helt enkelt vill ha ett helt parfym- och doftfritt schampo. Ett detoxschampo som verkar djuprengörande på fett hår och städar bort produktrester, klor och avgaser. Lämnar håret rent och tillför volym!

Bruns Schampo 05 rekommenderas att användas med Bruns Balsam 03.

Här kan du läsa mer om Bruns Schampo 05 >>

 

Bruns Schampo 07:

Schampo 07 är ett oparfymerat och milt schampo som tillför extra fukt till torrt eller lockigt hår. Passar dig som har frissigt och torrt hår och känslig hårbotten. Innehåller ekologiskt guarmjöl som ger fyllighet samt ekologisk jojobaolja som vårdar håret och hårbotten på djupet.

Bruns Schampo 07 rekommenderas att användas med Bruns Balsam 03.

Läs mer om Bruns Schampo 07 >>

 

 

Bruns Silverschampo & Balsam 24:

Silverschampo 24 är ett silverschampo med växtfärg som dämpar och neutraliserar gula toner och ger en naturlig, kall nyans till håret. Fungerar utmärkt att användas varje dag. Stärker slitet hår genom att återuppbygga hårstrået och gör det fylligt och formbart. Med hjälp av grapefruktolja motverkar detta schampo även irritation i hårbotten. Schampot kan även användas av dig som har grått eller brunt hår och och vill ha en kall nyans.

Silverbalsam 24 är ett kompliment till silverschampot för att öka effekten. Ekologisk avokadoolja och aloe vera tillför extra fukt och glans till håret. Detta balsam fungerar utmärkt att använda i balsammetoden och kan även användas av dig som har mörkare eller mörkt hår och vill ha en kall nyans.

 

Green Beauty Squad recenserar Bruns Silverschamp och Balsam >>