Juice Beauty grundades av Karen Benkhe och produkterna består bland annat av juicer istället för vatten. I denna recension har Sophia recenserat Juice Beauty Green Apple Peel Sensitive som är en peeling som passar en lite mer känslig hudtyp.

Juice Beauty Green Apple Peel Sensitive

Jag har testat Green Apple Peel Sensitive från Juice Beauty som ska passa en mer känslig hy. Jag var taggad men lite nervös för att testa denna eftersom peeling brukar vara starka. Jag är dock känslig på det sätt att jag har allergier och annars har jag en typisk blandhy, och när jag granskade innehållet kände jag att denna kan jag nog faktiskt ha. Vilket stämde! Jag blev såklart lite röd och det kändes såklart att ha den på ansiktet men det röda la sig lika snabbt som det kom.

Jag är ju besatt av glow och kände att min hud kändes glowig efter bara en användning. Efter jag provat den i mer än 1 månad cirka 1-2 gånger i veckan så märkte jag av en märkbar skillnad. Huden kändes både klarare och jag hade definitivt ännu mer lyster än tidigare. Huden kändes även mindre torr vilket gjorde mig förvånad då jag trodde peeling torkade ut huden mer, men jag antar att fuktkrämen och oljorna som jag använt efter peelingen kunde göra ett ännu bättre jobb. Det är min gissning i alla fall!

Mängden jag tog vid en användning var en liten klick ungefär som en böna och det tyckte jag räckte. Den håller därför under en lång period eftersom det är en rätt stor burk på 60 ml. Efter detta har jag verkligen blivit taggad på Juice Beauty som varumärke!

Betyg: 5/5 

Mer läsning om Juice Beauty:

Toppbetyg till rengöring från Juice Beauty!