Juice Beauty grundades 2005 i San Fransisco av Karen Benkhe och är ett varumärke som använts av kända personer i USA. Juice Beautys produkter består av juicer som bas och ska vara så näringsrika och fulla av antioxidanter som möjligt. Juice Beauty ska ha produkter för alla olika hudtyper. Anna har testat Juice Beauty Green Apple Brightening Gel Cleanser som har blivit nummer 1 bland rengöringar.

Juice Beauty Green Apple Brightening Gel Cleanser

Jag har de senaste 2 månaderna (!) testat Green Apple Brightening Gel Cleanser från Juice Beauty. Denna ansiktsrengöring har snabbt klättrat och blivit nummer 1 bland mina rengöringar. Den påstås bistå med en ”brightening-effekt”, boosta huden med antioxidanter och fruktjuicer samt lämna efter sig en fräsch look. Stämmer det? Det tycker jag absolut!

Konsistensen är gelliknande (tänk aloe vera-konsistens) och känns sval på huden. Du kan själv välja om du vill att den löddrar eller inte. Personligen älskar jag rengöringar som löddrar då huden känns extra ren och fräsch. Så för att få fram ”löddereffekten” så ska du helt enkelt inte blöta ansiktet så mycket utan mest fukta ansiktet innan du går in med rengöringen. Vill du inte ha något lödder så ska du ha blötare händer och ansikte när du rengör. Med det sagt tror jag denna rengöring passar både dig med oljig hud men även dig som har torr hud och som är rädd för löddrande produkter. Ingredienslistan är magisk med många aktiva ingredienser som inte torkar ut eller irriterar huden.

Jag behöver endast 1 pump för att rengöra ansiktet (om jag har tagit bort sminket
innan), men ska jag både sminka av mig och rengöra ansiktet med Green Apple
Brightening Gel Cleanser så krävs 2 pumpar. Jag klarade mig i ca 2 månader innan den
tog slut (har redan beställt en till) och skulle säga att produkten är otroligt dryg!
Produkten luktar äpple och lite citrus och doftar allmänt fräscht. En helt klart behaglig
doft som inte ”sitter kvar” eller sticker i näsan.

Vad kostar den då? 350 kr vilket jag personligen känner är en spottstyver när det
kommer till effekt, prestation och ingredienslista. Så skulle jag köpa den igen? JA, det vet
ni ju redan! Och jag rekommenderar den till alla jag känner!

Betyg: 5/5

/Anna


Mer läsning om Juice Beauty: 

Puder från Juice Beauty får toppbetyg!