Jag har testat Laboratoires de Biarritz Cleansing Oil

En härlig och dryg olja (två pump räcker för hela ansiktet) som skonsamt tar bort makeup och dagens stress. Den har en väldigt fin och mjuk, blommig doft som inte stör.

Jag gillar verkligen att den emulsifierar så fint med lite vatten och verkligen sköljer bort allt smink, den lämnar ingen jobbig hinna efter sig men huden känns samtidigt återfuktad. Ibland går jag in med en vattenbaserad rengöring, men det är för att jag inte tycker om att använda olja på ögonen. Den här oljan är väldigt fin och prisvärd, jag skulle köpa den igen! Anledningen till att den inte får full pott är för att den inte känns så lyxig i förpackningen, men det gör egentligen ingenting

Om produkten:
Laboratoires de Biarritz Cleansing oil är en återfuktande och lugnande rengöringsolja som effektivt rengör orenheter som samlas på huden, såsom överflödig talg, luftföroreningar, svett och smink – till och med vattenfast smink!Rengöringsoljan, som innehåller ekologisk solrosolja och bisabolol, återfuktar, mjukar upp och förnyar huden samt förebygger rodnad. Laminaria saccharina, som extraheras ur havsalger, lugnar huden och gör den klarare. Rengöringsoljans lätta och ljuvliga doft av näckros och bomull erbjuder en avkopplande stund. Vegan.