Vi har nyligen haft möjlighet att prova Neal’s Yard Remedies Wild Rose AHA Toner. Doften av vildros är uppfriskande och behaglig, vilket skapar ett positivt första intryck. Man applicerar enkelt med att klappa in den i huden eller med hjälp av en bomullsrondell. Tonern känns lätt på huden och lämnar inte någon klibbig eller oljig känsla. Tonern exfolierar huden med AHAsyra och efter en tids användning märkte vi en förbättring av hudens textur och lyster och dessutom verkade porerna mindre framträdande. Produkten känns dryg och räcker länge. Om du är ute efter en kvalitetsprodukt med naturliga ingredienser kan denna toner vara ett utmärkt val.

Betyg: 5/5

Om produkten

Neals Yard Remedies Wild Rose AHA Toner är ett ansiktsvatten som skonsamt exfolierar huden. Detta ansiktsvatten är formulerad av experter för att vara både så effektiv och skonsam som möjligt. Passar även för känslig hud. Denna toner innehåller ekologisk vildnyponfröolja, caviar lime frukt-extrakt och citric acid som skonsamt exfolierar och förfinar huden. Ekologisk aloe vera och glycerin återfuktar huden, lämnar den mjuk och med en fantastisk lyster. Alkoholfri.

Notera: Använd inte denna toner tillsammans med andra exfolierande produkter och använd högt solskydd samt 2 veckor efter sista användning.