Hynt Beauty grundades av Meryl Marshall. Hynt Beauty består främst av makeup men har även ett solskydd och serum i sitt sortiment av produkter. I denna recension har Katja testat Hynt Beautys solskydd.

Hynt Beauty Sunprep Broad Spectrum SPF25 Sunscreen

Katja GBS 2Definitivt min nya favorit bland eko-solsskydd, så himla glad att jag valde att testa detta! Jag har varit på resande fot i två månader nu och använt Sunprep flitigt. Konsistensen är väldigt lätt och enkel att arbeta med. Det känns som att sätta på sig en vanlig dagkräm som sjunker in snabbt. Det bästa är att det går så enkelt att applicera krämen utan att den lämnar en vit hinna, jag har vid flera tillfällen använt den på hela kroppen när jag haft ont om tid eller varit lat. Nu när jag behövt smörja in mig på hela kroppen dagligen är det lätt att tröttna på solskydd som tar lång tid att bearbeta in. Trots att jag även använt den på kroppen så har den räckt länge.

Doften på Sunprep är ljuvlig. Doftar lagom mycket och väldigt gott. Jag brukar alltid kunna hitta något litet fel med produkter, men verkligen allt med denna är bra! Det skulle möjligen vara priset som skaver lite men det är det absolut värt.

En femma i betyg räcker inte, men det är ju allt jag kan ge.

Betyg: 5/5

/Katja H

Mer läsning om Hynt Beauty:

Upptäck sminket från Hynt Beauty!