Amerikanska Hynt Beauty tillverkar prisvinnande makeup som har tagit världen med storm! Meryl Marshall, grundare av Hynt Beauty, saknade smink på marknaden utan syntetiska tillsatser och skapade därefter Hynt Beauty – ett sminkmärke med rena och ekologiska ingredienser med hög klass och pigmentrika produkter. I sortimentet kan du hitta baser som foundation, puder, bronzer och concealers, ögonprodukter som mascara, kajalpennor och ögonbrynsfärg, men också läppfärger och highlighters.

Vi har satt ihop en guide till Hynts smink för att ge en snabb och informativ överblick på de högklassiga produkterna:

 

Hynt-beauty-duet-lightDuet Perfecting Concealer
En av Hynt Beautys mest hyllade och prisvinnande produkter! Duet Perfecting Concealer är en krämbaserad concealer som ger perfekt täckning, trots den lätta konsistensen. Täcker effektivt blemmor, finnar, pigmentfläckar och mörka ringar utan att täppa till porerna, torka ut huden eller att huden blir kakig. Smälter in i huden och lämnar ett perfekt naturligt resultat som håller hela dagen. Finns i fem olika nyanser.

Här hittar du Hynt Beautys Duet Perfecting Concealer >>>

 

 

 

Hynt-beauty-Hynt-Nocturne-Mascara-Ripsivari-10546Nocturne Mascara
Mascara som ger längd och volym, och böjer fransarna så de alltid är i fokus. Baserad på ekologiska ingredienser som hjälper dina fransar att få en intensiv färg! Mascaran är berikad på vitaminer, antioxidanter och växtextrakt som vårdar och mjukar upp fransarna. En mild och skonsam mascara som kan användas dagligen utan att fälla eller klumpa sig.

Här hittar du Hynt Beautys Nocturne Mascara >>>

 

 

 

Hynt-beauty-Skin-Prep-Serum-Bioactive-Marine-Complex-Seerumi-10636Skinprep Serum
Ansiktsserum som hjälper att förbättra och förfina huden. Baserat på havsvatten och naturliga antibakteriella ingredienser som motverkar akne. Serumet ljusar upp, mjukgör och stramar upp huden. Med hjälp av marina extrakt och botaniska oljor ger detta serum din hud en vacker och frisk ton. Passar alla hudtyper, även den känsliga.

Här hittar du Hynt Beautys Skinprep Serum >>>

 

 

 

Hynt-beauty-Hynt-Libre-Luxurious-Lip-Gloss-huulikiilto-unefemmemauveLibre Luxurious Lip Gloss
Ett lyxigt läppglans med en gnutta skimmer. Läppglanset ska ge en krämig känsla på läpparna, utan att vara för klibbigt. Innehåller ekologiska oljor och extrakt som verkar skonsamt för dina läppar. Är veganvänligt och fritt från onödiga syntetiska kemikalier och finns i tre olika nyanser.

Här hittar du Hynt Beautys Libre Luxurious Lip Gloss >>>

 

 

 

 

Hynt Beauty Eyebrow Definer Cream To Powder - BlondeEyebrow Definer Cream to Powder
Ögonbrynsfärg som hjälper dig att enkelt snygga till dina befintliga bryn, ge dem mer fyllighet och färg. Resultatet blir naturligt men mer definierade bryn. Används med fördel med en borste, tex Duo Liner/Brow Brush för att kunna skapa mjuka, lätta drag och naturlig båge. Produkten har en fast formula men på huden blir formulan mer som puder – därav namnet Cream to Powder. Har vårdande egenskaper för att ge så vackra och välmående bryn som möjligt. Fungerar även utmärkt att använda som eyeliner!

Här hittar du Hynt Beautys Eyebrow Definer Cream to Powder >>>

 

 

 

Hynt-Beauty-Encore-Fine-Pressed-Powder-SandEncore Fine Pressed Powder
En pressad, finmalen puderfoundation som är skonsam mot huden. Har en mjuk formula som lämnar en fin ton och går lätt att bygga upp för att ge ännu mer täckning. Med hjälp av dess återfuktande egenskaper, får inte detta puderfoundation dig att se kakig, torr eller tung ut även om täckningen byggs på. Täpper inte till porer och håller ett fint resultat hela dagen. Anpassas efter din hudton, men finns i fyra nyanser.

Här hittar du Hynt Beautys Encore Fine Pressed Powder >>>

 

 

 

Här hittar du hela Hynt Beautys sortiment >>>