Den 7 oktober hade vi frisören och hårgurun Tabitha James Kraan hos oss! Tabitha James Kraan från England startade sitt hårvårdsmärke när hon var gravid och saknade hårvård på marknaden som inte var skadligt för henne eller för barnet. Här kommer några mobilbilder från kvällen:

Kvällen började med att Tabitha lät oss inspireras – vi fick höra hennes personliga bakgrundshistoria om hur hon gick från konventionell frisör till eko-frisör. Gästerna fick möjlighet att ta del av massvis av inspiration om produkterna, hur de kan användas och för vem produkterna kan passa. Dessutom fick en utvald gäst styling i håret av Tabitha!

Tabitha pratade om vikten att balansera håret och hårbotten genom att inte torka ut med starkt rengörande schampon, utan istället återfukta skalpen och håret. Hennes hårvårdsserie fokuserar på just detta – och du kommer att märka att du behöver tvätta håret mer sällan ju mer hår och hårbotten återhämtar sig och på köpet få ett hälsosamt, glansigt hår.

Tack till Biofood för alla härliga snacks som bjöds på under kvällen!

Gästerna bjöds på smoothies, choklad, frukt och chips som gick att avnjutas under hela kvällen. Senare in på kvällen fick alla möjlighet att prata personligen med Tabitha och hennes assistent Elle, fråga om tips från vår inbjudna hudterapeut Emma Bergqvist och självklart prata med oss som jobbar på Naturligt Snygg. Alla fick klämma och känna på foundations och handla allt i vårt sortiment.

Det blev en riktigt lyckad kväll! Vi vill tacka alla som kom och stort tack till Tabitha som hade möjlighet att inspirera oss med hennes produkter och hennes kunskap!

Mer läsning om hårvården:

Guide till hårvården från Tabitha James Kraan