Tabitha James Kraan är ett prisbelönt brittiskt ekologiskt hårvårdsmärke som är grundat av frisören och hårstylisten med samma namn. Tabitha ville skapa ett säkert och naturligt alternativ till konventionell hårvård och därför innehåller produktserien endast 100% naturliga ingredienser, produkterna är certifierade enligt Soil Association och hela serien är vegansk.

 

Tabitha James Kraan anser att många av oss har ”tvättat livet ur vårt hår” och har därför tagit fram en unik serie med hårrengöring som de kallar Hair Cleanser  ett revolutionerande alternativ till schampo! Hair Cleanser är en mild rengöring som återställer hårets och hårbottens hälsa. Den lugnar och balanserar hårbotten och dämpar överdriven sebumprodukton – och vid långvarig användning krävs mindre och mindre mängd produkt och längre tid mellan tvättarna eftersom hårbotten blir återbalanserad. Välj mellan två dofter – Amber Rose och Golden Citrus. Passar alla hårtyper.

Handla här för 329 kr >>>

 

Bland stjärnprodukterna märks också multiprodukten 4-in-1 Conditioner, som fungerar som både ett balsam, leave-in-produkt, skalp-behandling och stylingkräm för lockar. Ett multi-balsam som du alltså kan använda på flera sätt och som återställer och skyddar håret genom att skapa en hinna på hårstrået som ger ett slätare hår med fin lyster. Återfuktar, vårdar och intensifierar färg och glans på naturligt eller färgat hår. Motverkar frissigt och flyigt hår och ger långvarig återfuktning till hela hårstrået. Passar alla hårtyper.

Handla här för 349 kr >>>

 

TJK shampoo

För dig som ändå föredrar ett mer traditionellt schampo så finns Clean Shampoo som är ett milt, vårdande och effektivt schampo som detoxar håret från syntetiska toxiner och restprodukter. Välj mellan två ljuvliga dofter – Golden Citrus och Amber Rose. Passar alla hårtyper.

Handla här för 349 kr >>>

TJK conditioner

Clean Conditioner är för dig som som vill ha ett traditionellt balsam, detta är ett djupverkande och återfuktande balsam som även kan användas som hårmask. Passar alla hårtyper och är extra omtyckt av torrt hår. Välj mellan två fina dofter – Golden Citrus och Amber Rose. Passar alla hårtyper.

Handla här för 429 kr >>>

 

Populära Dry Shampoo är torrschampo som ger håret volym och glans, samtidigt som de håller håret fräscht mellan hårtvättarna. En noggrant sammansatt blandning av terapeutiska, botaniska ingredienser som hjälper till att balansera oljeproduktionen och lugna hårbotten. De lätta pudret har en utsökt, lugnande doft av eteriska oljor från av bl.a. may chang, benzoin, citrongräs och lavendel. Finns i två varianter – Fair Hair till ljust hår och Dark Hair till mellanmörk till mörk hår.

Handla här för 399 kr >>>

 

Hair Oil är precis vad det låter som – en skyddande och balanserande hårolja som ger dig fantastisk glans! Använd före tvätt som en behandling för att kapsla in fukt och mätta slitet och fuktfattigt hår, samt efter tvätt för att vårda och ge nytt liv till hår som har stressats av livsstil och styling. Tabitha James Kraans hårolja innehåller ekologisk certifierad havtornsolja, tistelolja, nyponfröolja, gojibär, arganolja och eteriska oljor från ros, patchouli och ylang ylang – som ger en ljuvlig doft till ditt hår!

Handla här för 499 kr >>>

 

Här hittar du hela sortimentet från Tabitha James Kraan >>>