Stort grattis säger vi till @paperpensandme som är vinnare av juli månads instagramtävling på Naturligt Snygg! På hennes fina bild har hon fyllt på med grön skönhet inför sommaren och visar upp blandade produkter från Maria Åkerberg och Lily Lolo. Vi kikar närmare:

• Från vänster: populära Hair & Body Shampoo Energy från Maria Åkerberg är ett schampo och duschtvål i ett med doft av rosmarin, citrongräs, lavendel och enbär. Passar hela familjen och utmärkt att byta ut dubbelduschen mot!

Maria Åkerberg Hair Conditioner Energy är ett effektivt och vårdande balsam med samma härliga doft av rosmarin, citrongräs, lavendel och enbär.

Eyebrow Duo från Lily Lolo är en liten, fiffig palett med brynskugga för att fylla i luckor och definiera brynen, och ett vax för att hålla brynstråna på plats.

• Lily Lolo Angled Brow Spoolie Brush är en snedställd ögonbrynsborste som hjälper dig att få snygga bryn.

• Om du vill framhäva konturerna i ansiktet så är detta produkten – Lily Lolo Contour Duo är en palett med mörkare, matt skugga för att definiera kindbenen och en ljus, skimrande skugga att lägga på kindben, näsben och brynben för härlig glow.

Grattis igen säger vi till @paperpensandme som vinner pengarna tillbaka på sin beställning!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>