Krämrouge är ett perfekt sätt att ge din make-up ett vackert lyster och naturlig rosighet. Krämrouge är superenkelt att applicera och kan även användas som en multiprodukt – till exempel på läpparna eller som en rosig ögonskugga! Massera in produkten lite lätt för att ge en transparent, tunn och naturlig finish. 

Så här applicerar du krämrouge:

• Ta upp krämrouget från burken med fingrarna och dutta ut lagom mängd på kindens högsta punkt.
• Fortsätta att dutta med fingret – värmen från dina fingrar kommer att hjälpa till att få ut rouget på ett snyggt sätt på dina kinder.
• Du kan också applicera krämrouget med fingrarna och sen använda en borste för att hjälpa till att få till rouget snyggt.
• Du kan också applicera krämrouget på ögonlocken som ögonskugga, eller på läpparna som läppfärg.

 

Behöver du inspiration på hur du använder krämrouge? Tryck på play nedan!

 

Vi tipsar även om några favoriter:

Inika Organic, Lip & Cheek Cream är en något skimrande krämrouge och läppfärg i ett. Ger en naturlig lyster och är lätt att arbeta in i huden. Kommer i tre olika nyanser som passar olika hudnyanser.
Köp Inika Lip & Cheek cream här >>>

Purobio-liptocheek_2_open_pinkPuroBio Lip to Cheek smälter naturligt in i huden och går att bygga upp för mer intensitet. PuroBio Lip to Cheek är berikat med ekologiskt kakaosmör, ricinolja, ekologiskt druvkärneolja och ringblomsextraktet som gör den extra snäll mot huden.
Köp PuroBio Lip to Cheek krämrouge här >>>

Zuii-lip-and-cheek-cari

Zuii Organic Flora Lip ger inte bara färg till dina kinder utan vårdar även med aloe vera och är proppfylld med antioxidanter. Dessutom luktar den himmelskt av ros och apelsin!
Köp Zuii Organic Floria Lip här! >>>

RMS Lip2Cheek IllusiveRMS Beauty Lip2Cheek en återfuktande krämrouge som ger en vacker och naturlig finish. Kommer i flera olika nyanser som passar till vardags och fest. Varje nyans är närande med råa ingredienser och sträcker sig från ungdomliga, skira nyanser till mer intensiva och färgstarka.
Köp RMS Beauty Lip2Cheek här! >>>

 

Titta vidare:
Så använder du highlighter!