Krämrouge är ett perfekt sätt att ge din make-up ett vackert lyster och naturlig rosighet. Krämrouge är superenkelt att applicera och kan även användas som en multiprodukt – till exempel på läpparna eller som en rosig ögonskugga! Massera in produkten lite lätt för att ge en transparent, tunn och naturlig finish. 

Behöver du inspiration på hur du använder krämrouge? Tryck på play nedan!

 

Vi tipsar även om några favoriter:

Purobio-liptocheek_2_open_pink

PuroBio Lip to Cheek smälter naturligt in i huden och går att bygga upp för mer intensitet. PuroBio Lip to Cheek är berikat med ekologiskt kakaosmör, ricinolja, ekologiskt druvkärneolja och ringblomsextraktet som gör den extra snäll mot huden.

Köp PuroBio Lip to Cheek krämrouge för 110 kr här! >>>

 

 

Zuii-lip-and-cheek-cari

Zuii Organic Flora Lip ger inte bara färg till dina kinder utan vårdar även med aloe vera och är proppfylld med antioxidanter. Dessutom luktar den himmelskt av ros och apelsin!

Köp Zuii Organic Floria Lip för 355 kr här! >>>

 

 

Tata-harper-VeryPopular

Tata Harper Volumizing Lip & Cheek Tint en lyxig multiprodukt som sitter hela dagen! En mjukgörande produkt som innehåller enbart naturliga ämnen och färgpigment. Produkten som ger dig den perfekta touchen och en mer ungdomlig look!

Köp Tata Harper Volumizing Lip & Cheek Tint för 409 kr här! >>>

 

RMS Lip2Cheek Illusive

 

RMS Beauty Lip2Cheek en återfuktande krämrouge som ger en vacker och naturlig finish. Varje nyans är närande med råa ingredienser och sträcker sig från ungdomliga, skira nyanser till mer intensiva och färgstarka.

Köp RMS Beauty Lip2Cheek för 415 kr här! >>>

 

Titta vidare:
Så använder du highlighter!