Stort grattis säger vi till @husetiklapp som är vinnare av september månads instagramtävling på Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss! 

På bilden ser vi borstar från TEK, smink från RMS Beauty, Couleur Caramel och Bruns. @husetiklapp skriver: ”Med hösten kommer lusten till att förnya mig, så med ny hårfärg kommer även nytt smink till mig, men även nya borstar till hela familjen. Det känns så himla bra att veta att alla produkter är giftfria och snälla mot min kropp och mot naturen!”

• Från vänster: oval hårborste med korta träpiggar från TEK som förbättrar blodcirkulationen och ger ett friskare hår! Absorberar talg och orenheter från håret. Passar alla hårtyper!

RMS Beauty Tinted ’Un’ Powder är ett ekologiskt mineralpuder som hjälper att minimera porer, mjukgöra huden och absorberar olja.

Couleur Caramel Organic Eye Liner är en flytande eyeliner med fin pensel som ger klarare blick och ökat intensitet. Eylinern är vattenlöslig och passar även dig som har känsliga ögon. Dessutom är den vegansk!

Mascara från RMS Beauty. Finns två varianter som antingen definierar fransarna eller ger volym. Båda ger liv till fransarna och är ekologiska!

Bruns Silver Schampo i reseförpackning. Dämpar och neutraliserar gula toner och ger en naturlig, kall nyans till blont hår. Schampot rengör och stärker slitet hår och lämnar efter en fyllig känsla. 

Oval träborste för små barn från TEK passar små barns känsliga hårbotten. Gjord på 100% rent och allergineutralt material och hjälper att reda ut barns hår i vått och torrt tillstånd.

Grattis igen säger vi till @husetiklapp! Kontakta oss gärna på kundservice@naturligtsnygg.se så får du hämta ut din vinst!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>