Varumärket Ere Perez grundades för 15 år sedan och har fortfarande sin bas i Bondi Beach, Sydney. Varumärket grundades av makeup-artisten Ere Perez.

Ere Perez Quandong Green Booster serum

Ere Perez Quandong Green Booster serum är som en grön smoothie för din hud som ska ge näring, styrka och lyster.
Den innehåller extrakt från quandong-trädets frukt, ett ökenväxande träd som finns i Australien, som är rik på c-vitamin, vilket minskar fina linjer och lugnar inflammerad hud. Här finns också hallonfröolja och jojobaolja, samt extrakt från alfalfa och spenat. Appliceras på rengjord hud innan dag- eller nattkräm. Passar alla hudtyper.

Serumet kommer i en frostad glasflaska som man ser den härligt gröna färgen igenom, med en pipett för dosering. Ett par droppar räcker för ansiktet och dekolletaget. Den är lite geleaktig i konsistens och nästan doftfri. Serumet går även snabbt in i huden utan att lämna någon hinna. Huden känns rejält återfuktad direkt, och det är en känsla som håller i sig hela dagen.
Jag har använt den både morgon och kväll under testperioden och har noterat en skillnad i fyllighet och återfuktning i min hud. Jag har mindre tydliga rynkor kring ögonen och har inte haft några torreksem alls. Det är som en vitaminkick för ansiktet. Perfekt för trött, vintertorr hud.

Betyg: 4,5/ 5 

/Sofia B

Mer Läsning om serum:

Testat: Serumet som jag inte trodde att jag behövde.