Bruns Products har tagit fram en otrolig hårstyling-serie där samtliga produkter verkar värmeskyddande, är av naturligt ursprung och skyddar håret upp till 230°C!

Varför bör man använda värmeskyddande produkter?

Skyddar mot skadat hår
Värme från hårfönar, plattänger och andra värmeverktyg kan skada håret och göra det skört samt orsaka slitage. Detta undviker du med värmeskydd.

Minskar frissighet & stadgar upp
Värmeskyddet skapar en skyddande barriär, minskar frissighet och gör att håret förblir slätt och glansigt. Värmeskydden hjälper ofta till att bevara den styling som du jobbar fram.

Bevarar hårets hälsa
Hårets hälsa och utseende är beroende av att det är väl återfuktat och skyddat. Värmeskyddet fungerar som en extra säkerhetsåtgärd för att behålla hårets goda hälsa.

 

Värmeskyddande produkter hos Naturligt Snygg:

Produktbild

Bruns Värmeskydd

En leave-in spray som effektivt skyddar ditt hår vid användning av stylingverktyg & fön upp till 230ºC. Med hjälp av sprayen kan du motverka värmeskador på ditt hår och dessutom slippa frissigt hår efter föning.
Produkten kan appliceras i både torrt och fuktigt hår. Sprayen är enkel att applicera och tack vare att sprayen hjälper till att bevara hårets egen fukt blir resultatet ett vackert glansigt hår.
Finns oparfymerad & med doft av Ylang Ylang.

Bruns Värmeskydd, fr. 155 kr

 

Produktbild

Bruns Saltkräm

En leave-in gel som passar alla hårtyper & längder. Krämen är lätt att applicera & den lämnar en naturlig känsla tack vare den lätta texturen. Använd krämen som den är eller använd den som en bas för dina andra hårprodukter.
Produkten bibehåller fukt som ger håret en naturligt glansig finish. Framhäv dina lockar, få kontroll över din kortare frisyr eller lugna håret som känns yvigt. Krämen fungerar även som ett värmeskydd mot stylingverktyg och hårfön upp till 230ºC.
Finns oparfymerad & med doft av svalkande gurka.

Bruns Saltkräm, fr. 155 kr >>>

 

Till Naturligt Snyggs alla värmeskydd