Föllinge är ett svenskt eko-märke som var helt nytt för mig när jag fick hem lite produkter från dom för några veckor sedan. Men Föllinge är gamla i gemet visade det sig och startades visst redan år 1985 (vi är årsbarn med andra ord, hehe) av grundaren av Lilly som drev ett hälsohem kallat Föllingegården. I sortimentet finns det mesta – tvål, deos, ansiktsprodukter, massage-och kroppsoljor m.m och i produkterna finns massor av trevliga, naturliga ingrediener som ringblomma, tea tree, lavendel och aloe vera.

De produkter jag hunnit testa och gillar är deras shower gel samt massagoljan som jag använt på mina massagekunder nu.

Föllinge Sensual Massage oil är lite av en multi-olja som kan användas som kroppsolja, massageolja och badolja. Jag har dock enbart masserat med den och jag gillar verkligen doften. Den är liksom mjuk och lite..eh.. sensuell med ingredienser kardemumma, ylang ylang & rosenträ 😉 Jag kan dock tycka att den är lite i ”tjockaste” laget och upplever att det gick åt ganska mycket produkt under en massagesession. Betyg: 4/5. 

Föllinge Shower Gel är en uppiggande duschgel utan sulfater som lämnar min hud återfuktad, och har ett hudvänligt PH-värde. Den luddrar lite lagom sådär och jag gillar att den kommer i en trevlig pumpflaska. Doften är lite svår att beskriva (apelsin, ylang ylang…) men den luktar väldigt gott och ganska milt jämfört med många andra duschkrämer out there. En klockren unisexdoft som även pojkvännen här hemma gillar! Betyg: 5/5.