Tre ekologiska REA-favoriter just nu!

En mild men effektiv rengöring för ansiktet, ett ekologiskt balsam som luktar heaven och en rik, gossig ansiktskäm; tre gröna skönhetsprodukter som jag tycker borde finnas i allas badrumsskåp denna vinter ♥

Jag har testat flera av Mossa’s mycket prisvärda produkter och måste säga att att jag gillar dom! Särskilt gillar jag detta miccelar-vatten som effektivt tar bort smink och funkar bra om du är torr/känslig som jag är nu. Tips är att köra denna på morgonen när man ändå inte har ett stort rengöringsbehov. Balsamet (och schampoot) från skånska BRUNS luktar helt fantastiskt med sin kokos och kardemumma. Ansiktskrämen, från Estelle&Thild, med ceramider och sheasmör är ny för mig men jag gillar konsistensen. Denna slurpar min hud upp på två röda utan att initialt bli röd eller sådär kletig på hudytan 😉

 

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water 200 ml

Bruns Balsam nr 01 Harmonisk kokos, 330 ml

Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream