Torrschampo kan rädda vilken dålig hårdag som helst! Tack vare dess förmåga att suga upp överflödiga oljor och skapa volym, får håret en snabb uppfräschning och du får en nytvättad känsla i håret. På köpet kan du låta det gå längre mellan hårtvättarna och på så sätt även slita mindre på håret. Torrschampo är dessutom grymt att använda för att styla håret och skapa textur.

Men hur använder man egentligen torrschampo på rätt sätt? Spana in vår video där frisörmästare Maria Hellström från Green Heads visar hur du enklast får till håret:

 

Här tipsar vi om 3 fantastiska torrschampon:

 

Tabitha James Kraan har två varianter på torrschampo till både ljust och mörkt hår som ger volym och nytvättad känsla. Välj mellan travel size-flaskan med pump eller större flaska som du kan använda för att strö torrschampot i håret direkt. Travel size-flaskan kan även fyllas på med hjälp av refill.

 

Rahua_Voluminous_Dry_ShampooVoluminous Dry Shampoo från Rahua kommer med en pump och doftar ljuvligt av vanilj. Torrschampot ger omedelbart håret en nytvättad känsla och bygger på volymen tack vare lera och kassavarot.

 

 

 

Dr. Hauschka Silk Body Powder

Dr Hauschka Silk Body Powder är precis som det låter – ett multifunktionellt kroppspuder som även fungerar utmärkt som torrschampo. Pudret består av pulveriserat silke, berikat med extrakt av läkeörterna salvia, gentiana samt ekbark och ger håret en nytvättad känsla.

 

 

 

Spana in alla våra torrschampon här! >>>

 

Mer läsning för dig:

Så använder du krämrouge!

Så använder du highlighter!