Du har väl koll på hårgurun och frisören Tabitha James Kraan? Tabithas produkter är mycket prisbelönta och har endast 100% naturligt innehåll.

Tabitha-hair-oil

Hur fungerar håroljan? Tabitha James Kraan Scented Organic Hair Oil Amber Rose är en skyddande och balanserade hårolja som ger ditt hår en fantastisk glans! Håroljan kan används före tvätt som en form av behandling eller för att ge en intensiv fukt före schamponering eller för att mätta slitet och fuktfattigt hår genom att vårda och ge nytt liv till hår som behöver boostas med fukt. För dig som stylar eller färgar håret mycket kan denna olja hjälpa att bibehålla ett friskt hår, då styling och färgning sliter mycket på håret.

Håroljan är noggrant sammansatt och näringsrik och innehåller ekologisk certifierad havtornsolja, tistelolja, nyponfröolja, gojibär och arganolja samt eteriska oljor från ros, patchouli och ylang ylang som ger en ljuvlig doft!

Använd håroljan så här:

För bästa möjliga resultat – använd som en behandling:

# Applicera 1-2 pumpar, beroende på hårlängd, till vått eller torrt hår.
# Låt verka i minst 10 minuter, gärna längre alternativt över natten för en extra näringsrik behandling.
# Rengör håret för att avlägsna överskottsoljan.

Håroljan kan även användas som ett dagligt, vårdande skydd:

# Applicera en mikromängd och värm den ordentligt mellan dina handflator tills oljan har börjat absorbera i dina händer.
# Applicera oljan från mitten av håret och ut i längderna.
# Oljan ger håret tyngd och glans, samtidigt som det skyddar håret och återställer fuktbalansen.

Spana in sortimentet från Tabitha James Kraan! >>

Guide till hårvården från Tabitha James Kraan