Vi är så glada över italienska PuroBios senaste makeup-nyheter som äntligen lanseras i Sverige: helt nya basprodukter som Drop Foundation, Luminous Concealer och Indissoluble Silky Powder. Dessutom flera nya skimrande nyanser av ögonskuggor och läppstift i höstens hetaste nyanser. 

Låt oss ta en titt på nyheterna från PuroBio:

 

Cosmetics Drop Foundation

Purobio-sublime-foundation

PuroBios nya foundations-serie Drop Foundation har en ultralätt och silkeslen konsistens. Denna nya innovativa formula är extremt dryg, därför kommer den i en flaska med en praktisk pipett som gör det enkelt att applicera rätt mäng. Drop Foundation är utvecklad för att lyfta fram ansiktets naturliga lyster, samtidigt som den ger perfekt täckning. Den har en vårdande formula och full av antioxidanter som skyddar huden mot föroreningar (anti-pollution).

Finns i fem nyanser: 01, 02, 03, 04 och 05 – och kostar 189 kronor.

 

 

Luminous Concealer

Purobio-illuminous-concealer

Vill du ha en concealer som inte bara täcker ojämnheter i ansiktet utan också ger dig ljus och lyster? Då ska du spana in PuroBios nya concealer-serie Luminous Concealer. Dessa concealers har en ultralätt formula med ljusreflekterande egenskaper som gör att din hud både får återfuktning och lyster – samtidigt som skuggor, ojämnheter och blemmor döljs. Är lätt att applicera med den mjuka borstapplikatorn.

Finns i fyra nyanser: 01, 02, 03 och 04 – och kostar 125 kronor.

 

Indissoluble Silky Powder

PuroBIO Cosmetics Indissoluble Silky PowderÄntligen lanserar PuroBio ett finishing powder! Det här ultralätta och silkeslena pudret jämnar ut hudtonen och fixerar din makeup. Det har en svagt gul ton som gör att det blir ”osynligt” på alla hudtyper och hudtoner. Det har också en utjämnande effekt: porerna blir mindre synliga och huden får en fin matt finish.

Finns i en variant, men den passar alla hudtoner, även mörka – kostar 99 kronor.

 

 

Tre nya läppstift

Purobio-lipstick

I höstens makeup-lansering presenterar PuroBio tre nya läppstift. Lipstick 14 Red är en klassisk klarröd nyans som har en halvmatt finish. Nyanserna 13 Metal Red/Pink och 15 Metal Purple/Viola har en glimrande metallisk effekt, som är unik för ekologiska läppstift, och som ger läpparna en lyxig, nästan tredimensionell effekt.

Alla tre läppstift har bra täckning även efter en applikation, med två lager ger det full täckning. De kostar 139 kr/styck.

 

Compact Eye Shadow

Purobio-eye-shadow-trio

Skimrande ögonskuggor är så hett i höst – tur att PuroBios ögonskuggor är så prisvärda (89 kr/styck), vi vill nämligen ha allihopa! Silverskimrande Eye Shadow 23, guld-skimrande Eye Shadow 24 samt rosaglittrande Eye Shadow 25 hör till nyheterna.

Dessutom utökar vi sortimentet i shoppen även med de skimrande nyanserna 19 Duochrome Grey, 20 Midnight Shimmer, 21 Copper Red samt 22 Green.

Spana in alla ögonskuggorna här >>> 

 

Mer läsning för dig:

Här hittar du hela sortimentet från PuroBIO >>>

Makeup-artisten tipsar: Höstens hetaste ögon-makeup >>>

Guide till foundations från PuroBio Cosmetics >>>