Italienska Purobio Cosmetics erbjuder prisvärd och riktigt bra makeup. I den här guiden går vi både igenom deras klassiska flytande Sublime Fluide Foundation, nya Drop Foundation (lite mer täckande) och Luminous Concealer + deras BB-krämer.

 

 

Sublime Fluid Foundation

Vi börjar med Purobios flytande foundation Sublime Fluid Foundation som kommer i flera nyanser. Denna foundation är matt, den ger inget skimmer och den torkar snabbt in i huden, så den bör appliceras snabbt. Ger medel/hög täckning och man kan bygga på den. Det går också utmärkt att blanda den med din dagkräm om du önskar mindre täckning men ändå jämna ut hudtonen.

Så här ser nyanserna ut:

swatches_purobio_foundation

Från vänster:

• Sublime Fluid Foundation 01 – den ljusaste nyansen som passar dig med ljus hudton och som har neutral/rosa underton i huden.

• Sublime Fluid Foundation 02 – något mörkare nyans som passar dig med ljus hudton och som har en neutral underton i huden.

• Sublime Fluid Foundation 03 – passar dig som har medium/ljus hudton och som har en gul underton i huden.

• Sublime Fluid Foundation 04 – passar dig som har en medium/ljus hudton och som har en rosa underton i huden.

• Sublime Fluid Foundation 05 – passar dig som har en medium hudton och som har en gul underton i huden.

purobio_foundation_shades

Swatches fotade i annat ljus. Från vänster: 01 – 02 – 03 – 04 – 05.

 

PuroBio BB Cream

Purobio-bb-cream-group

För dig som inte vill ha lika mycket täckning som foundation ger är PuroBios BB-krämer ett riktigt bra alternativ. De finns i tre nyanser som jämnar ut hudtonen och döljer rodnader och hudirritaioner samtidigt som de ger ett mycket naturligt och jämt resultat.

BB Cream 01 – passar dig med ljus hudton
BB Cream 02 – passar dig med ljus-medium hudton
BB Cream 03 – passar dig med mediummörk hudton

 

 

purobio_swatches

 

Cosmetics Drop Foundation

Purobio-sublime-foundation

PuroBios nyaste foundations-serie heter Drop Foundation. Den har en ultralätt och silkeslen konsistens som också är otroligt dryg, därför kommer den i en flaska med en praktisk pipett som gör det enkelt att applicera rätt mäng. Drop Foundation är utvecklad för att lyfta fram ansiktets naturliga lyster, samtidigt som den ger perfekt täckning. Nyanserna med Y är för dig som har neutral eller gul underton i huden.

Finns i tretton nyanser: 00, 01020304 och 05, – 00y,01y, 02y, 03y, 04y, 05y, och 06y  och kostar 189 kronor.

 

Luminous Concealer

Purobio-illuminous-concealer

Vill du ha en concealer som inte bara täcker ojämnheter i ansiktet utan också ger dig ljus och lyster? Då ska du spana in PuroBios nya concealer-serie Luminous Concealer. Dessa concealers har en ultralätt formula med ljusreflekterande egenskaper som gör att din hud både får återfuktning och lyster – samtidigt som skuggor, ojämnheter och blemmor döljs. Är lätt att applicera med den mjuka borstapplikatorn.

Finns i fyra nyanser: 010203 och 04 – och kostar 125 kronor.

 

Foundation-borstar från PuroBio

 

purobio-foundationbrush-1024x606

Purobio Cosmetics gör förstklassiga makeup-borstar och vi rekommenderar verkligen deras Flat Kabuki Brush som du ser på bilden ovan, eller deras Foundation Brush.

 

Klicka här för att spana in hela sortimentet från PuroBio >>>